Tetves vagyok! Vajon hogyan tudnám kiírtani őket? Ami
bevált?
Figyelt kérdés
már rengeteg mindent kipróbáltunk,de azt ìrják sok helyen,hogy pl a pedex,nittyfor ellen már immunisak,ês semmit nem érnek.
már teljesen kétségbe vagyok esve,jogy talán az egyetlen módszer a kiírtásra az lenne,hogy teljesen levágjuk a mellig érõ hajam..
úgy 3hete vagyok tetves..
vajon a petróleum használ?
2013. júl. 13. 10:03
1/6 anonim válasza:
3 hét alatt még semmitől nem tűnnek el.
2013. júl. 13. 10:25
2/6 anonim válasza:
Nekem 13 évesen lettek tetveim, nem emlékszem milyen szert használtunk, kétszer mostuk meg a hajam, utána pedig nem mostuk le, hanem elzártuk az egészet, így az elő tetvek elpusztultak. Utána tincsenként speciális fésűvel fésülte ki anya, így távolította el a petéket. Fél napos meló, nekem hosszabb hajam volt akkor egy kicsivel.
2013. júl. 13. 10:44
3/6 anonim válasza:
Tetűírtó után ecetes vízzel kell leöblíteni, majd ecetes fésűvel átfésülni, kiszedegetni a tetveket, ami az ecet miatt már könnyebb lesz. Majd ezek után még egyszer átöblíteni.
2013. júl. 13. 10:54
4/6 anonim válasza:
Amikor kiderül a tetvesség és használod az irtószert, az összes tetű és serke elpusztul. Utána természetesen mindent fertőtleníteni kell a visszafertőződés elkerülése miatt. A hajról pedig le kell húzkodni a serkéket. Ha nem tudod kiirtani ennyi idő alatt sem, akkor tutira kelnek ki újak vagy máshonnan visszakapod a tetveket...
2013. júl. 13. 12:33
5/6 anonim válasza:
Nekem 5 hete lettek kiirtva pedexel....
az orvps azt mondta hogvy ki van akadva hogy a tetűirtókra rosszul irják rá a használati utasítást, ugyanis a szernek nem 5 perc alatt van hatása.... nekem azt tanácsolta az orvos hogy kenjük fel bőségesen a szert a fejemre és bugyoláljam bele nejlonzacskóba úgy hogy ne kapjon levegőt.... 24 óráig hagynom kellet rajta, majd meg kellett mosnom a fejem és miután megszáradt a hajam akkor ujra megcsináltuk, majd rá 2 napra még volt egy harmadik alkalom..... sok sikert : )
2013. júl. 13. 12:52
6/6 anonim válasza:
Nekem is volt még 6-7 éve, szintén nem használt semmi, a praktikák ellenére sem. Ágyneműt, ágyat, mindent, amivel érintkeztem kifertőtlenítettünk, és egy hét után még mindig voltak bennem tetvek. Aztán hirtelen felindulásból az addig csak melírozott hajam befestettük egyszínűre. Eltűnt az összes!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!