2/3 anonim válasza:
nekem olyan olcsó húsnak híg a leve véleményem van róla.
Hajmosás után csikorgós lett, de utána gyorsan bezsírosodott a hajam, mert túlszárította az amúgy zsíros fejbőröm és a végeit is szárította hosszabb távon.(derékig érő) 400 milit vettem meg és használtam, de nem vettem észre erősítő vagy növesztő hatást.
Viszont havi egyszer mélytisztító samponnak bevált :D így elhasználom lassan a maradékot, de nem venném újra.
Az illata viszont nekem tetszett és habzott is rendesen, ami persze az SLS miatt várható volt.
3/3 anonim válasza:
nem konkrétan ettől a fajtától, de a schauma sampontól nekem is zsírosodik a hajam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!