Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hány gramm kell egy jó póthajhoz?

Hány gramm kell egy jó póthajhoz?

Figyelt kérdés
Mindenki mást mond, hogy mennyi kell. Azhoz hogy szép legyen kb mennyire lenne szükség ?

2013. júl. 11. 17:39
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

attól függ neked mennyi hajad van.

ha kevés és vékonyszálú akkor elég lehet rá 120 grammnyi is

Nekem minimum 200 kellene hogy esztétikusan nézzen ki.

Ha bemész egy fodrászhoz aki ezzel foglalkozik és megnézi a hajad többet tudna segíteni mint mi itt :)

2013. júl. 11. 17:52
 2/7 anonim ***** válasza:

első vagyok

ezen a linken, alul a képeknél láthatsz példákat kinek mennyi hajat tettek fel (120,160,220 grammosok)

2013. júl. 11. 17:54
 3/7 anonim ***** válasza:

na a link meg lemaradt XD

[link]

2013. júl. 11. 17:54
 4/7 A kérdező kommentje:
Oh Köszönöm! Akkor nekem legalább 160grm kell !!!
2013. júl. 11. 18:00
 5/7 anonim ***** válasza:

jó látni, hogy végre valaki nem spórolni akar ezen hanem tényleg esztétikus látványt akar elérni :D :D

-még mindig én vagyok :D -

2013. júl. 11. 18:02
 6/7 A kérdező kommentje:
A sok okostól agybajt kapok! Azt mondták elég ha 100tincset veszek 80grm ! Komolyna és hova tegyek annyit ? A fülem mögé és egy kicsit hátra még talán elfér. Mindenki tud ugye mindent, de senki nem ért semmihez... Neked köszönöm itt legalább lehet látni hogy miért is nem kell fele spórolni. Ha egyszer kell akkor vedd meg normálisan....
2013. júl. 11. 18:06
 7/7 anonim ***** válasza:

volt olyan ismerősöm már aki ezen spórolt és iszonyatosan gázul nézett ki, ezért örülök amikor van jó példa is mint te :)

bizony ha már pénzt ölsz bele, méghozzá nem is keveset akkor már legalább nézzen ki igényesen, hogy azt higgyék, hogy a valódi hajad ilyen szép :D 80 grammal pedig ezt nem lehet elérni :)

2013. júl. 11. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!