Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hány gramm póthaj kell egy...

Hány gramm póthaj kell egy hajhosszabításhoz?

Figyelt kérdés
50 cm csatos póthajat szeretnék rendelni. Szerintetek hány gramm és hány csatos póthaj kellene ahhoz hogy szép legyen és természetes?:)
2012. szept. 6. 14:15
 1/3 anonim ***** válasza:
Csatos póthajról csak rossz véleményem van. Elsősorban azért , mert ha tényleg nem full 1.ő osztályú európait rendelsz, akkor katasztrófális. 2. sorban azért mert elméletileg 100 gramm haj elegendő 1 fejre. Namost a csatos póthajat csattal mérik így nagyon kevés hajat kapsz meg. Azt ajánlom,h ha vállig érő hajad van és szép dúsat szeretnél ami még természetes is akkor ha pl: 50 cm es hajat szeretnél. legalább 200g-t rendelj. De ha veszel 100gramm európait kb 22ezerért kapsz natur tresszelt hajat a hajplázából, akkor arra külön is rendelhetsz csatokat. ami nem 1 borzasztó nagy összeg és otthon magad is felvarrhatod rá... kb. negyed óra az egész és akkor tuti,h szép dús hajad lesz!! :)) nekem 6éve van póthajam... egészségben:)
2012. szept. 11. 12:08
 2/3 A kérdező kommentje:
hosszabb a hajam mint vállig érő és indiai hajat szeretnék:)
2012. szept. 11. 15:14
 3/3 anonim válasza:

Szia.

Én is most szeretnék póthajat (igaz, nem csatosat, hanem hőillesztésest), de nekem azt mondta a fodrász barátnőm, hogy indiait ne is nézzek. Csakis európait, vagy oroszt (ez a legjobb!)

Egy fejre körülbelül 100gramm kell, 100-150 tincs

2012. okt. 9. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!