Hány gramm póthaj kell egy hajhosszabításhoz?
Figyelt kérdés
50 cm csatos póthajat szeretnék rendelni. Szerintetek hány gramm és hány csatos póthaj kellene ahhoz hogy szép legyen és természetes?:)2012. szept. 6. 14:15
1/3 anonim válasza:
Csatos póthajról csak rossz véleményem van. Elsősorban azért , mert ha tényleg nem full 1.ő osztályú európait rendelsz, akkor katasztrófális. 2. sorban azért mert elméletileg 100 gramm haj elegendő 1 fejre. Namost a csatos póthajat csattal mérik így nagyon kevés hajat kapsz meg. Azt ajánlom,h ha vállig érő hajad van és szép dúsat szeretnél ami még természetes is akkor ha pl: 50 cm es hajat szeretnél. legalább 200g-t rendelj. De ha veszel 100gramm európait kb 22ezerért kapsz natur tresszelt hajat a hajplázából, akkor arra külön is rendelhetsz csatokat. ami nem 1 borzasztó nagy összeg és otthon magad is felvarrhatod rá... kb. negyed óra az egész és akkor tuti,h szép dús hajad lesz!! :)) nekem 6éve van póthajam... egészségben:)
2/3 A kérdező kommentje:
hosszabb a hajam mint vállig érő és indiai hajat szeretnék:)
2012. szept. 11. 15:14
3/3 anonim válasza:
Szia.
Én is most szeretnék póthajat (igaz, nem csatosat, hanem hőillesztésest), de nekem azt mondta a fodrász barátnőm, hogy indiait ne is nézzek. Csakis európait, vagy oroszt (ez a legjobb!)
Egy fejre körülbelül 100gramm kell, 100-150 tincs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!