Csatos póthaj?
Figyelt kérdés
Akinek voltak vele tapasztalatai tudnának írni véleményt?2012. szept. 3. 15:34
1/4 anonim válasza:
Nekem 60 cm-es van, olcsó kínai fajta. 2000 ft volt.
Ez nagyon hullott, át kellett varrni meg minden, így jobb már, elég nehéz, tehát szerintem megterhelő a saját hajnak, nem túl egészséges, ez nagyon gubancolódik, mert nem igazi hajból van. Alkalmakra jó, mindennapokra nem. Amúgy nem látszik rajta hogy olcsó vacak.
2/4 anonim válasza:
Tényleg nem látszik, hogy nem eredeti, nekem 2 hónapja van meg, de egyszer sem vettem fel, csak megpróbálkoztam vele... nekem nagyon húzza a hajamat, meg nem bízok én abban, hogy azzal a pici csattal ott marad néhány óráig... meg bármelyik részre csatolom, látszik, hogy pót.. de lehet csak én vagyok ilyen pancser, de nagyon vágytam rá régebben és csak pénzkidobás volt.. :) inkább növesztem :)
3/4 anonim válasza:
Csatos póthajról csak rossz véleményem van. Elsősorban azért , mert ha tényleg nem full 1.ő osztályú európait rendelsz, akkor katasztrófális. 2. sorban azért mert elméletileg 100 gramm haj elegendő 1 fejre. Namost a csatos póthajat csattal mérik így nagyon kevés hajat kapsz meg. Azt ajánlom,h ha vállig érő hajad van és szép dúsat szeretnél ami még természetes is akkor ha pl: 50 cm es hajat szeretnél. legalább 200g-t rendelj. De ha veszel 100gramm európait kb 22ezerért kapsz natur tresszelt hajat a hajplázából, akkor arra külön is rendelhetsz csatokat. ami nem 1 borzasztó nagy összeg és otthon magad is felvarrhatod rá... kb. negyed óra az egész és akkor tuti,h szép dús hajad lesz!! :)) nekem 6éve van póthajam... egészségben:)
4/4 anonim válasza:
Nekem 2 éve van csatos póthajam és imádom! Emberi hajból van 100 g. Nekem a 100 g bőven elég a fejemre, van, hogy nem is teszem fel az összeset. 45 cm hosszú, mellig ér. Nem húzza a hajam, csak akkor ha rosszul teszem fel. Teljesen olyan mint a saját hajam, sokan megdöbbennek amikor megmondom, hogy póthaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!