Szim kérdése:
Hol tudok rendelni interneten jó minőségű csatos póthajat?
Figyelt kérdés
Nézegettem itt-ott de nem bízok az ilyen netes képekben, ha valaki rendelt már vagy esetleg tudja hogy hol lehet jót rendelni, az írjon. Előre is köszönöm!#póthaj #csatos műhaj
2012. jún. 12. 19:02
1/3 anonim válasza:
Szia!
Én nem rendeltem de ide elég sok JÓ vélemény érkezik nézd meg:
Először lájkolni kell az oldalt és üzenetben érdeklődni. Van pár csaj akiről van kép hogy milyen lett a haja. Szerintem szépek:)
2/3 A kérdező kommentje:
köszi :)
2012. jún. 25. 19:42
3/3 anonim válasza:
www. hajplaza.hu De ha veszel 100gramm európait kb 22ezerért kapsz natur tresszelt hajat a hajplázából, akkor arra külön is rendelhetsz csatokat. ami nem 1 borzasztó nagy összeg és otthon magad is felvarrhatod rá... kb. negyed óra az egész és akkor tuti,h szép dús hajad lesz!! :)) nekem 6éve van póthajam... egészségben:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!