Csajok ti a combotokat is szortelenititek?
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok a jövő héten talalkozni fogok a barátommal, de nem tudom, nem olyan szörö a combom...ott is le szedjem??2013. júl. 10. 22:50
2/14 anonim válasza:
én leszedem, oda nagyon lassan nől vissza a szőr, legalábbis nekem
3/14 anonim válasza:
Én nem szoktam soha, nekem ott csak pici szőke szőrszálak vannak.
4/14 anonim válasza:
én egy ideig nem szedtem le,csak egyszer a párom rákérdezett hogy miért nem szedem le onnan is,azt mondta hogy nem zavarja,csak fura neki hogy ott van egy kis szőr,utána meg megtetszett és azóta is csinálom
5/14 anonim válasza:
en csak nyaron szoktam vagy akkor ha uszodaba megyek. 15/L
6/14 anonim válasza:
Én szoktam, mert hosszú, fekete szőrszálak vannak/voltak rajta. De szerintem akinek pár milis, szőke szőrszál van rajta, akkor nem kéne leszedni.
7/14 anonim válasza:
Nekem is rövidke és szőke, de hiába, le szoktam szedni, mert engem zavar! Nem kell gyakran ismételnem ezt, mert tényleg nagyon lassan nő vissza, meg igazából nem is látszik, mivel szöszi, szóval ha nincs kedvem hosszabb ideig, akkor sem aggódom (:
8/14 anonim válasza:
Én leszedem azt is. Sőt, a fenekemen is van szőke szőr és azt is. Epilálom egyébként.
10/14 anonim válasza:
Én nem szoktam leszedni, csak kicsi szőke szálak vannak, azzal nem bajlódok. Még soha senki nem tett megjegyzést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!