Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen hajviseletek vannak...

Milyen hajviseletek vannak hétköznapra?

Figyelt kérdés

14 éves lány vagyok, szóval nem kell nagyon extrára gondolni. Mindig csak lófarokban hordom a hajam néha kiengedve, de a meleg miatt leginkább felkötve. Tudom, hogy így otthonra nincs nagy jelentősége, nem látja senki, de én szeretnék egy kicsit csinosabbat. Nem nagyon értek az ilyesmihez, semmi szépítkezéssel kapcsolatos dologhoz hiszen még csak 14 vagyok, úgyhogy valami egyszerű, de csinos kellene. Bár alapvetően jó a kézügyességem, körmöt festeni is tudok ha kell másnak például, holott én nem szoktam. Nem tudom milyen nehéz megcsinálni magadnak egy frizurát, lehet egész jól menne, de azért kérlek próbáljatok könnyebbeket mutatni. Egy szó mint száz linkelnétek nekem videókat, amiket könnyen lehet követni vagy jó részletesen leírnátok egy frizura menetét?

Előre is köszönöm szépen! :)

2013. júl. 10. 21:13
 1/7 A kérdező kommentje:

Nem tudom fontos-e, de sötétbarna, erős szálú, dús hajam van, ami hát... göndör?... enyhén göndör. :) Tetszik a fonott haj, láttam már nagyon szépeket csak nem tudom mit hogyan kell. Bár nem biztos, hogy jól állna... Ilyen videónak vagy leírásnak nagyon örülnék.Leírhatjátok, hogyan hordjátok ti is, de kérlek részletes útmutatót írjatok mert tényleg nem értek hozzá.:)

Mégegyszer köszönöm!

2013. júl. 10. 21:25
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem is erős, sok és göndör hajam van..Ha nem lófarokban hordom, akkor simán kiengedve, mert ez jó hajtípus, szép önmagában is. Esetleg még úgy szoktam, hogy hátul a hajam tetejét összefogom egy szép hajgumival vagy csattal..de itt van pár link:

[link]

[link]

(Ezen az oldalan jó hajötletek vannak szerintem.)

2013. júl. 10. 22:47
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszi!

Megnéztem és itt tényleg nagyon jók vannak, amiket linkeltél azok is tetszenek. Én is szoktam kiengedve hordani a hajam mert tényleg szép, olyan jó hullámok vannak benne, de nekem nagyon melegem van benne, sajnos.:(

Ezért inkább olyat keresek ami valahogyan fel van kötve, összefogva, befonva, de amit linkeltél az is nagyon tetszik és ki fogom próbálni! :)

Köszönöm szépen!

2013. júl. 11. 09:17
 4/7 A kérdező kommentje:

Most látom, hogy az első linken van több is.

Az előbb nem hozta be. :)

2013. júl. 11. 09:18
 5/7 A kérdező kommentje:

Tudna valaki olyan videót linkelni amin hajat fonnak?

Vannak másfajta, tehát nem a "sima" fonással készültek, meg van ahol már a fejeden elkezded fonni, meg gondolom van több is, ilyeneket tudnátok mutatni? Még a nevüket sem tudom, de remélem értitek.

2013. júl. 11. 09:29
 6/7 anonim ***** válasza:

"fejeden elkezded fonni":french braid

http://www.youtube.com/results?search_query=french+braid

személyes kedvencem:halszálka fonás

http://www.youtube.com/results?search_query=fishtail+braid&o..

2013. aug. 6. 19:12
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2013. aug. 6. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!