Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Tornától lehet lilás csík a...

Tornától lehet lilás csík a bőrön? Mit lehet tenni vele?

Figyelt kérdés
Pár hete elkezdtem tornázni,nem önsanyargatóan,szépen fokozatosan csinálom,de az egyik combom belső oldalán lilás csíkok lettek(3-4cm-es részen).Mit lehet tenni ellene?

2013. júl. 10. 19:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Lehet.
2013. júl. 10. 19:12
 2/4 anonim ***** válasza:

Azok striák, olyanok, mint a terhességi csíkok, akkor jönnek elő, ha nem elég rugalmas a bőröd és nem tud lépést tartani a "növekedéssel".

Olvastam már erről sokat, mert nekem is vannak, állítólag még plasztikával sem lehet totálisan eltüntetni őket, viszont vannak krémet amiket én ugyan sosem használtam, de azt mondják, hogy halványítják.

Frezydem Reconstria a neve az egyik "leghíresebbnek", elég drága, de sokak szerint beválik.

2013. júl. 10. 19:53
 3/4 A kérdező kommentje:

de ha csak vékonyabb lettem akkor miért ne tudna vele lépést tartani?:/

amúgy szép a bőröm,még sosem volt ilyen gondom,nagy mellem van amire sokan panaszkodnak hogy a méret miatt "csíkos" a bőr,de ezzel sincs bajom,úgyhogy kicsit meglepődtem...

köszi,majd megpróbálok keresni rá valamilyen krémet

2013. júl. 10. 20:02
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha nem lett vastagabb a combod, akkor lehet, hogy a gyakorlatoktól szakadt el a bőrszövet, mert végül is ez történik akkor is, amikor hízás miatt csíkosodik a bőr.
2013. júl. 10. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!