Gyanta lehúzó csík olcsón vagy helyettesíteni mivel lehet?
Figyelt kérdés
Életemben előszőr tegnap gyantáztam az X-epil gyantázókészüléket vettem meg és hozzá adtak 10 db csíkot, nos az elég volt az egyik lábszáramra, ma vettem még 50db-ot 700Ft-ért de ahogy elnézem az 50 db elég lesz a karomra hónaljamra bikinivonalra hasamra és az egész lábaimra, szóval 50 db minden alkalommal kelleni fog. Ez így pedig nem lesz annyira olcsó. Valaki nem tud egy tippet, hogy lehet nagyon olcsón venni csíkot vagy mivel lehet helyettesíteni?2013. jún. 6. 14:02
1/5 anonim válasza:
10 db az egyik lábszáradra? te mekkora vagy?:D
2/5 A kérdező kommentje:
162 cm 50 kg :D 10 csík ment el az egyik lábszáramra, meg hát maradtak kis részek ahol a szőr ott maradt oda ugye kellet plusz csík.
2013. jún. 6. 14:26
3/5 anonim válasza:
ah,értem:D de szerintem 1-2 próbálkozás után bele fogsz jönni, 2-3 csík bőven elég egy lábszárra. amúgy ha nincs itthon lehúzócsík akkor cukorgyantázni szoktam,mert ahhoz nem kell.
4/5 A kérdező kommentje:
remélem így lesz :D És te 1 csíkot többször is felhasználsz? Nekem egy sávban a térdemtől a bokámig kell 2 csík és ezt kb 5-szőr csinálom meg míg körbe érek :/
2013. jún. 6. 14:47
5/5 anonim válasza:
A csíkokra szabdalt régi lepedő tökéletes erre a célra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!