Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Tövig vágjátok a körmötöket...

Tövig vágjátok a körmötöket vagy hagytok egy kis "fehér részt"?

Figyelt kérdés

És amennyire csak tudom levágom,nekem nagyon gyorsan nő és útálom hosszan pedig lány vagyok.

Fiúk és lányok is küldhetnek választ és természetesen indokot is :)!

2013. júl. 10. 18:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Tövig vágom. Nekem is gyorsan nő.

Az indok: először is mindig színesre van festve a körmöm, és nekem jobban tetszik rövid körmön. És higiénikusabbnak is tartom, nem ragad be kosz a körmöm alá, tisztább kézzel tisztább arc; kényelmesebb a gépelés; és ha hajat mosok, biztos az ujjbegyemet használom, és nem vakarom körömmel a fejbőröm.

2013. júl. 11. 01:37
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Én szinte mindig reszelem a körmömet. Ritkán vágom, akkor sem tövig, mert akkor fáj addig, amíg 1-2 mm fehér rész nem nő vissza.
2013. júl. 11. 09:46
 13/13 anonim ***** válasza:

Egy nagyon pici fehér részt hagyok csak, a nagyon rövid körmöket szeretem.

Viszont hadd kérdezzem meg, a köröm töve nem az, ahol a kutikula van (tehát nem, ahol a fehér rész kezdődik)? Én legalábbis így tudtam.

2022. szept. 23. 09:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!