Ha szteroidos krémmel kenem a fejbőröm, több hajam lesz?
nem akarok butaságot írni, de szerintem magad ne kísérletezz ilyen krémekkel, mert a szteroid megemelheti a vérnyomást és nem biztos, hogy jó lenne, ha a fejbőrödre kennéd.
valamint nehogy mégjobban hulljon tőle a hajad, szóval inkább kérdezz meg egy hajgyógyászt, akár neten is lehet, vannak online szakértők, és hátha tudna ajánlani vki olyat, ami biztosan nem káros és jót tenne a hajadnak.
ha már leve kevés van, akkor nem szabad csak úgy rákenni bármit a hajadra.
remélem sikerül dúsítani a hajadon:)
Eddigi válaszadók, ha még tudnátok is, miket írtok...de azért írjátok a hülyeségeteket töretlen lelkesedéssel.
Igen, amikor a szorgalom, hülyeséggel társul...
Utolsó, esetleg ha megmagyaráznád, mi a hülyeség? A hajgyógyász ajánlása, vagy hogy a szteroidos krém hülyeség? Nem arról volt szó, hogy bőrgyógyász írta fel neki, mert olyan problémája van. Ami a hajgyógyászt illeti, én azért ajánlom, mert nekem segített. Egy olyan, aki nem a lehúzásra ment.
Az oké, ha te másként gondolod, de legalább magyarázd már meg, mi a hülyeség szerinted, ha veszed a fáradtságot, hogy beírjál. Én például szívesen tanulok újat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!