Mit tehetek azért, hogy hajszárítás után ne legyen olyan a hajam, mint a seprű vagy egy szénakazal?
Minden hajszárítás után egy kicsit száraz lesz a hajam, és olyan mintha a hajszálaim, nem inkább összébb, hanem inkább szétállnának egymástól...Remélem érthető hogy mire gondolok...:-)
Kicsit hullámos a hajam, de én utálom, ezért egyenesítem, de nem úgy, h tök egyenes legyen, mint ami a mai divat, hanem ne legyenek benne nagy hullámok..Rakok rá hajpakolást, hajformázó krémet, és amikor kész, szép sima selymes, de utána nem sokkal kezd egyre széjjelebb állni, és leginkább egy seprűéhez hasonlít az állaga...Mitől van ez? Forró a hajszárító? De én már mindent kipróbáltam, krémektől kezdve, hogy langyos szárítás, messze van a hajamtól a hajszárító...stb. Nem értem...Mit rakjak rá, hogy selymes és ne durva tapintású legyen? (ja amúgy hosszú a hajam, és az igaz, hogy hátul főleg a végét nehezebben tudom kezelni, mint a többi részt, és leginkább itt a baj...)
Hát már eléggé tönkretetted a hajad. Viszont egy megoldást tudok ami 100%.ra beválik. Hajmosás után a végéből csak fél centit vágj le.( ha megy egyedül és persze van eszközöd ) Megszárítod a hajat szokásos módon és hajvégápoló szérum ill. hajegyenesítő szérummal bekened és napokig szép marad. Ilyen szérumot avon,Tony&Guy..Stb.. márkában találhatsz. Amúgy a sok vasalástól ilyen nekem is ezvolt. mondjuk én kb. 10 centit vágattam (:
Sok sikert ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!