Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Tudok magamnak keverni szalici...

Tudok magamnak keverni szalicilsavas tonikot patikai szalicilsavból és alkoholból?

Figyelt kérdés
Van valami veszélye a nagyobb koncentrációjú szalicilsavnak?
2013. júl. 9. 22:46
 1/4 anonim válasza:

Ezen már én is gondolkoztam, szerintem elvileg igen. Én a helyedben ugyanolyan arányban keverném össze, mint a patikában árulják, tehát 50 g termék előállításához 49 g alkoholba kell 1,0 g szalicilsavat tenni.

Ennél nagyobb koncentrációban szeretnéd megcsinálni? Nem hinném, hogy jobban hatásos lenne a töményebb. Jobb hatásért inkább használd többször (napi 3x). Neked ez jobban megéri anyagilag? Olcsóbb? Mert szerintem nem, de ha igen akkor én kíváncsi vagyok hol vetted az anyagokat.

2013. júl. 9. 23:03
 2/4 anonim ***** válasza:
Inkább kevertesd velük,ők tudják pontosan az arányokat,de ilyenkor nem szabad hámlasztani.
2013. júl. 10. 06:43
 3/4 A kérdező kommentje:
azóta megtudtam hogy lehet kapni szalicilsavas alkoholt.
2013. júl. 10. 11:13
 4/4 anonim válasza:
Mi az hogy ilyenkor nem szabad hámlasztani?
2013. júl. 12. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!