1/6 anonim válasza:
Szia én a gyógyszertárban vettem és 400ft-t kértek érte amúgy 50g
2/6 A kérdező kommentje:
köszi
2012. aug. 23. 09:26
3/6 anonim válasza:
Nem tudom,a szalicilsav jó nemi szervi szemölcsre? :D Mert a páromnak sajnos az van :( :/ :'( Köszi a választ! :D
4/6 A kérdező kommentje:
az nem hpv-s fertőzés? azonnal menjen orvoshoz és ne szexeljetek!
2012. aug. 28. 17:16
5/6 anonim válasza:
De,ez a kedvesemnek sajnos HPV-s fertőzés :( :/Már korábban volt orvosnál bent Debrecenben,és amikor kiadták neki a leletet,a leleten az állt a zárójelentésben,hogy alacsony kockázatú,tehát gyógyítható,el fog múlni!Ő is nagyon örült,amikor megkapta a leletet,és elolvasta,és én is,amikor hazajött,és megtudtam!!De azt is számítsuk bele,hogy max.egy hónapig nem is kezelte,de egy hónappal ezelőtt szedett rá gyógyszereket,meg még akkor kezelte is,most megint elkezdte kezelni,és gyógyszereket szedni rá. ..
6/6 anonim válasza:
Szerintem is elmúlik az,ha rendszeresen kezelné,de mondani is fogom neki,hogy kezeld rendszeresen,mert már én is nagyon szeretném,ha elmúlna neki!(Y) De nem is élünk szexuális életet olyan rendszerességgel,mint a többi ember,de ha meggyógyul,ez tuti fog változni,-ráadásul még fiatalok vagyunk,és mielőtt ez nem alakult ki nála,sokkal többet voltunk szexuálisan együtt :)Úgyhogy már nagyon várjuk a gyógyulást,az egy nagyon szép,és örömteljes napunk lesz!!! :-) <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!