Alea19 kérdése:
Gyantázás után újra gyantázás?
Figyelt kérdés
Intim területen gyantáztam, de sajnos a szőr 60-70 százalékát vitte csak le (kezdő vagyok, valószínűleg ez a baj), és az lenne a kérdésem, hogy ugyanazt a területet mikor gyantázhatom újra, hogy teljesen sima legyen? Nagyon megviselné a bőrömet, ha 24 óra után megint megpróbálnám? Előre is köszönöm a válaszokat!2013. júl. 9. 10:51
1/3 anonim válasza:
Ha nem vitte le a gyanta elsőre, akkor kend fel újra és újra amíg le nem szedi. Nem kell semennyit várni két gyantázás közt.
2/3 A kérdező kommentje:
Szuper, nagyon köszönöm a választ!
2013. júl. 9. 10:57
3/3 anonim válasza:
Nem tudom neked mennyire érzékeny a bőröd. Nekem az és ha kétszer egymás után végigmegyek rajta akkor nagyon szokott fájni. De ha pár órát pihentetem utána már megint minden oké. Szóval azért óvatosan, ne legyél sebes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!