Feketéből lehet szőkét csinálni? (bővebben lent)
Figyi, nekem is volt seggi*g érő hajam és hullott, de amint anyum levágott belőle 20-30 centit, elmúlt a hullás azon nyomban!
Lehet, hogy a fekete hajszín és a hosszú haj súlya is nagy terhet ró a hajhagymákra, és ezért hullik!
Szerintem vágass le belőle kb. 20 centit (nem árt neki).
Amúgy sem szép a hosszú vékony szálú haj. (nekem is az volt).Én utáltam, hogy lapul a fejemhez.
Fülig ér a lenövésed? Az milyen színű? Barna?
Szerintem ne szívasd le, hanem vegyél fekete 24 hajmosásig tartó hajszínezőt, és színezd be a lenőtt részt. ez a színező 4-6 hónap múlva teljesen kikopik a hajadból, de így letudnád növeszteni, anélkül, hogy károsodna a hajad. Néha 2-3 havonta egyszer utána színezhetsz.
Esetleg ezzel még egy évig növeszted le, és aztán megnő a lenövés a vállad alá és levágatod a festett részt. Kikopik az eredeti hajadból a színező és azt már szőkítetheted!
Igaz egy évig fekete színezett lennél, de addig sem menne tönkre a hajad.
Higyj nekem, máshogy szétba*szod a hajadat.
Vágj belőle 20 centit is. Lehet h azért is hullik.
L/27
szia,ez nem rossz ötlet levágatni a végéből,gondolkozok rajta én is,de szerintem a fekete hajszinezőt azt hagyom ,annyira megutáltam ezt a színt,hogy igy tönkretette a hajamat inkább nőjjön le vagy be melirozom vagy nem tom:( amugy az eredeti hajam ami már látszik a fejem tetején az szőkésbarna.
S neked amikor levágattad a végét akkor egyből megszünt a hajhullás?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!