Valami csodaszer pattanásokra?
Az lenne a problémám,hogy valamikor makulátlan a bőröm,valamikor meg az államon és az arcomon apró pattanások jönnek létre.Miután ezek megérnek,kidurrannak és gyakorlatilag jön le vele a bőröm felső rétege is.
Már szinte mindent kipróbáltam,bőrgyógyászhoz is mentem ,adott krémet,de csak egy ideig használt.
Voltam Góc keresésen és vérvételen is,nem találtak semmi kivetni valót.
Nem fogyasztok csokoládét,gyors ételt és fűszeres dolgokat.Nem főzünk itthon zsírosan.
Múlt 7 kedden hormon vizsgálaton voltam ,ami szintén egy vérvétel volt,hogy meg nézzék mennyit ártott az anti bébi a szervezetemben.Minden rendben volt itt is. Lassan 5éve ,hogy használom,már gyógyszert is váltottam.Az utóbbi 1 éve keletkezett ez az iszonyatos pattanásosság,mindig makulátlan volt a bőröm.
Bio boltban vásárolt:acne solve ecsetelőt,és vermix termékeket használok:tonik+szárító keverék.
A sebekre 100%-os aloe vera gélt.
TUTI TIPP!!!!Az én bőröm nagyon durva volt kb.ugyanaz volt a problémám mint neked.Egy nap átjött a nagynéném és a kezembe nyomott egy receptet:
-halolaj(piacon olcsón megkapod,ez a lelke)
-egy csipet só
-reszelt uborka
-joghurt
-citromlé
-ecet
-tojássárgája
A bőrödre nem fogsz rá ismerni..legalábbis velem ez történt.
Ilcsi fekete szappan elvileg jó, még nem próbáltam, de nagyon sokat dicsérik.:)
2000 ft 35 ml, de nagyon sokáig jó, www.ilcsi.com oldalon tudsz utánanézni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!