Segítség! Csúnya a bőröm, lehet ezen segíteni? Bővebben lent.
Segítsetek! Mit tegyek ha hirtelen híztam és megnyúlt a bőröm és csúnya csíkos.. olyan mint a terhességi csík.. a popsimon van.. a vádlimon és a belső combomon.. (picit a cicim is olyan)nem vagyok kövér 49 km vagyok..
Segítsetek mivel tüntethetem el? :((
Vagy ez örökre így marad már?? :'((
Csak normális válaszokat írjatok!
Köszönöm..
20/L
:(((((
Köszi a választ..
Teljesen eltüntetni nem lehet, maximum műtéttel vagy hasonló horribilis kezeléssel.
Idővel tényleg halványodni fog, de szerintem még úgy is zavaró, legalábbis engem zavar. Szerintem nem árt, ha ugyanúgy védekezel ellene mint a narancsbőr ellen, ugyanis ez is kötőszöveti gondokból adódik. Hidratálj (vízzel és krémmel, kívül-belül) és feszesítsd.
Kipróbáltam már rá pár krémet, de talán a szimpla, hagyományos Nivea krém vált be legjobban. Vastagon kend el a csíkokon, és hagyd beszívódni. Gyorsabban elhalványítja őket. De csodás ezektől sem lehet várni sajnos :(
köszönöm szépen a válaszod!
hát igen elég zavaró.. most megyünk majd párommal a balatonra és tök ciki lesz hogy a cicim a combom és a popsim is olyan csúnya.. :(
rendben ezt a nivea-s dolgot ki próbálom! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!