Mi a véleményetek a rózsaszín melírról? Bevállalnátok?
Ezt a képet találtam, ami legjobban illik ahhoz, amit szeretnék. Alapból világosszőke (szinte tejfölszőke) hajú lány vagyok, egyszerű egyenes hátközépig érő hajam van, hosszú frufrum, tehát így egybe van növesztve a hajammal és bal oldalt van elválasztva.
Fodrásznak tanulok, már többen kérdezték, hogy miért van ilyen kis egyszerű frizurám. (Tudjátok a LEGTÖBB - de nem mindegyik - fiatal fodrásznak extrém színű/formájú a haja)
Igazából már én is szeretnék változtatni rajta valamit és a rózsaszín melír mellett döntöttem. :) Nem sűrűn, de vastag tincseket rakatok bele. A rózsaszín festék árnyalata pedig olyan, mint a képen.
Mi a véleményetek az ilyen színű hajról? :) Vagy a szőke-rózsaszín kombinációról? :)
de ettől még: sem szöveget értelmezni nem tudsz, sem emberi reakciót adni. nem értem, miért akkora a baj az neked, hogy nekem nincs véleményem. én csak a kérdésedre válaszoltam, az, hogy neked nem tetszik, vagy nem erre számítottál, már nem az én hibám :) én kérek elnézést, amiért leírtam, elmondtam, hozzáteszem: még mindig a te kérésedre!!
de egy jó tanács: ha a jövőben kérdést teszel fel, tiszteld már meg a válaszadókat annyival, hogy nem hordod le őket ok nélkül, és tiszteletben tartod a véleményüket :)
üdv.
Első: te meg a jövőben olyan kérdésre válaszolj ami érdekel is. Egyáltalán minek nyitottad meg a kérdést,hogy nem érdekel más haja? Na mindegy,nem beléd kötni akartam,de teljesen értelmetlenek látom a hozzászolásodat.
Amúgy nekem nagyon tetszik,bár én nem vállalnám be:) Alapból barna hajam van,azzal meg a rózsaszín annyira nem jön be,de a szőke-rózsaszín,szerintem jó lesz. Majd tegyél már fel képet ha megcsináltattad :D
Nekem tetszik és egy fodrászhoz illik is. Én nem vállanám be, mert az én szakmámban nem jönne túl jól egy ilyen komolyatan frizura, meg már ki is öregedtem belőle de egy fodrásznak szerintem simán mehet.
25/N
Mi lenne, ha visszanéznéd az 1 oldalon a válaszokat? :)
Te voltál az, aki jöttél azzal, hogy idióta vagyok, csöpp kis agyam van, nem tudok értelmezni.
Ahhoz képest nem rólam jön le ez a dolog...
Na mindegy, szóval azért, mert azt írtam, hogy a te hajad magasról le van szarva, már jóval azután volt, hogy te idiótáztál. ;)
Különben ha kinyitnád a szemed, akkor észrevennéd, ha a többi hozzászóló értelmesen írt, nem sértegetve és ha te azzal jössz, hogy jó lenne, ha nem hordanám le a válaszolókat, akkor én pedig azzal érvélek, hogy jó lenne, ha a jövőben néhány válaszoló nem oktatgatna, ha csak véleményre vagyok kíváncsi, és nem idiótázna meg nézne hülyének, ha semmit nem tud. ._.
Egyetértek. ;) Ment a zöld kéz! :)
Köszi a választ, majd linkelek valahogy képet. <3 :)
Neked is ment a zöld! :)
Na az jó, ha te is szeretnél. :) Nem is tudom, hogy nekem honnan jött ez az ötlet, mert alapból én se voltam egy rózsaszín rajongó...:D
Nem akarlak oktatni, ne értsd félre, de ha barna a hajad és rózsaszínt szeretnél, és esetleg rendes hajfestéket, akkor ajánlom az Angel márkájút. :) Nem drága, 1300 Ft volt egy doboz annak, akinek csináltam. Neki szőkébe tettem és úgy nagyon rikító volt. :D Úgy nézett ki, mintha UV-s hajfesték lenne. :D Épp ezért barnába szerintem szép lenne, úgy nem lenne annyira élénk, mégis látszana. :)
Neked is ment a zöld kéz. :)
Szerinte tévedsz, egyáltalán nem öregedtél még ki. :P :))
Lehet, hogy nem szokványos 25 éves haján, de tudok én mondani olyan embert is, akinek 40 évesen van rózsaszín tincs a hajába. :)
Elmúltam 16. :D
De szerintem nem gáz, sok embert ismerek/látok, akiknek színes melír van a hajába és bőven elmúltak 16 évesek. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!