Rózsaszín? (: SOS!
Figyelt kérdés
Hogyan tudnék csinálni pl. ilyen: [link] rózsaszín ombrét?? Aki tudja írjon légyszi!! :)2013. máj. 26. 21:34
1/7 anonim válasza:
SOS? képzelem, emberéletek múlnak rajta. am ilyet hajfesték-fodrász kombinációval a legegyszerűbb.
2/7 anonim válasza:
Szaküzletben lehet kapni festéket. De szerintem érdemes a fodrászt megkérdezni.
Amúgy nekem nagyon tetszik. :D
3/7 anonim válasza:
Első:DDDDDD
Nem bírom az ombrékat, de úúúúú, ez nagyon tetszik:D egyébként ne kísérletezz ezzel otthon, mert nem tudsz ilyen szép átmenetet csinálni..fodrász:)
4/7 A kérdező kommentje:
nekem is :|||| nagyon halál!! megcsinál(tat)om nyáron :) bá remélem azért valaki tud tanácsot is adni!! :)
2013. máj. 26. 21:46
5/7 anonim válasza:
Vegyél pasztellkrétát valamelyik papírboltban, nem drága, és nemcsak papírra lehet vele alkotni, hanem hajra is. Ha eleget dörzsölöd, a sötét hajat is befogja, ráadásul egy mosás után ki is jön.
6/7 anonim válasza:
Először szőkítővel kell ilyen szép átmenetes alapot csinálni, utána a kiszőkített részre extrém színezőt kenni. Arra készülj fel, hogy ezek a színezők minden mosásnál fakulnak, 6-8 mosásnál tovább nem tartanak.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!! :))
2013. máj. 28. 14:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!