Kipirosodott az arcom, ég és viszket a Rossmannos arclemosòtòl. Milyen termékcsaládot ajánlotok helyette?
Figyelt kérdés
Nivea tejes arclemosòt használok, tonicnak vettem a Rossmannos lemosòt, dehát ugye nem jött be, szòval tonicot keresek. Tippek? Nektek mi vált be? (pattanás eltávolítás/megelőzés céljábòl)?2013. júl. 6. 23:49
1/8 anonim válasza:
Rongyolj be a patikába és kérdezd meg, milyen hipoallergén cuccot tudnak neked adni.
2/8 anonim válasza:
Jobban jársz, ha elfelejted ezeket a drogériás szutykokat az arcodra. Nem olcsó, de jobban jársz, ha Biodermát, LRP-t vagy Eucerint használsz, legalább az arcodra.
3/8 anonim válasza:
Nyugodtan vehetsz drogériából is termékeket,de család azonos legyen.Vagyis niveához-niveát válassz.Így nem egészítik ki egymás hatását.A másik,érzékeny bőrre készült termék legyen.
4/8 anonim válasza:
Szerintem pattanásokra pont nem kéne ilyesmiket használni, mert ezek se nem előzik meg, se nem távolítják el, több bőrre káros anyag van bennük mint hasznos.
Bioboltokban keresgélj szappanokat, krémeket, stb.
6/8 A kérdező kommentje:
23 vagyok, és zsíros a bőröm. Télen nem is szoktam tonicot használni, csak nyárra kell, mert akkor hamar zsírosodik a bőröm, főleg ha nincs rajta alapozó és púder, ezért kell a tonic, nem fogok gyógyszertárban venni, csak a drogéria jöhet szóba, folyamat dolgozom, csak hétvégén van időm vásárolni, akkor pedig nincs patika.
2013. júl. 7. 19:51
7/8 anonim válasza:
Utolsó vagyok
A t-vonalban zsírosodik inkább, vagy az egész arcod? Arcmosás után szokott húzódni? Vannak mitesszereid?
8/8 A kérdező kommentje:
Inkább csak a t-vonalon zsírosodik, arcmosás után sosem húzódik, és vannak mitesszereim.
2013. júl. 8. 20:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!