Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Sápadt arc ellen mit lehet tenni?

Sápadt arc ellen mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok. Nyáron amikor süt a nap sokat kinn vagyok a szabadban és szép színe van az arcomnak. Télen viszont sápadt vagyok és a hidegtől kipirosodik, kisebesedik az orrom. Sápadtság ellen létezik vmi házi praktika? Fontos lenne mert nagyon zavar. Előre is köszi a válaszokat. :)

2013. febr. 16. 22:53
 1/8 anonim ***** válasza:

Hát házi praktika erre nem igazán van. Ez genetika kérdése. A szoláriumot viszont nagyon nem ajánlom, hiába nagyon divatos mostanában, de 30 éves korodra olyan bőröd lesz tőle mint egy 50 éves nőnek. Persze csak ha szerencséd van és nem halsz meg bőrrákban.

Örülj inkább neki hogy szép fehér bőröd van, az nagyon bájos tud lenni :)

2013. febr. 17. 00:34
 2/8 QueenRavenna ***** válasza:
Használj BB krémet!
2013. febr. 17. 01:12
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
hát ha sötétebb bb krémet használ a bőrénél az aztán tényleg nagyon szép lesz, ha meg ugyanolyat akkor sok értelme nem volt
2013. febr. 17. 01:16
 4/8 QueenRavenna ***** válasza:
3., ne beszélj már hülyeségeket! Használtál már BB krémet? Világos bőröm van, télen sokszor vagyok sápadt, világos BB-t kenek fel és már is jobb és egyenletesebb színem lesz, és puha a bőröm. Kérdező, ha veszel, akkor Garniert ajánlom. L'Oréal és a Nivea kb semmit nem ér, nagyon fehérít.
2013. febr. 17. 10:54
 5/8 anonim ***** válasza:
54%

Igen, használtam már BB krémet. Szerintem nem érted a kérdező problémáját. Nem az egyenetlen bőrszínnel van baja, hanem azzal, hogy világos a bőre. Ha ugyanolyan bb krémet tesz fel, mint amilyen a bőrszíne, attól nem fog barnábbnak látszani. Ha meg sötétebbet használ, idétlenül elüt a fülétől, nyakától, mindenétől. Tudod, van az az aranyszabály, hogy ha nem találsz a bőrszínedhez passzoló alapozót (vagy BB krémet), akkor inkább egyel világosabbat használj.

Ne buzdíts hülyeségre, és legalább ismerd el ha tévedtél!

Üdv, egy kozmetikus

2013. febr. 17. 13:10
 6/8 anonim ***** válasza:
nem sok mindent tehetsz, esetleg egy leheletnyi pirosítót felrakhatsz, mert az kicsit üdébbnek mutatja a bőröd. Barnítókrémet nem ajánlok, szörnyű lenne a végeredmény.
2013. febr. 17. 14:23
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Nem gondoltam rá h. erős sminkel eltakarom a bőröm. Essence színezett hidratálóról van vkinek véleménye?
2013. febr. 17. 20:43
 8/8 anonim ***** válasza:
Szolárium, alapozó vagy BB krém + pirosító... sok lehetőség van.
2013. febr. 17. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!