Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek jó ez a hajvasaló?...

Szerintetek jó ez a hajvasaló? 14/F (link stb)

Figyelt kérdés

Szeretnék venni egy hajvasalót a Momert 1650-re gondoltam, elég sokan veszik, sokan szeretik, és jó árba van. Mivel fiú vagyok nincs olyan nagy hajam, ezért szerintetek kisebb hajra is jó lesz? Link: [link]

A válaszokat köszönöm

2013. júl. 5. 20:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Najó sajnálom,hogy lebu#isoztam csak nem vagyok ma valami jó hangulatban. Amúgy tényleg van olyan srác akinek kell :) Sajnálom:3
2013. júl. 6. 21:05
 12/13 A kérdező kommentje:
nem baj:))))
2013. júl. 6. 21:25
 13/13 anonim ***** válasza:

Amugy kívülállóként megkérdezhetem hogy mégis miért lenne b*zis ha valaki kivasalja a haját férfi létére? Ha teljesen normális/normálisan öltözködik csak nem adatott meg neki hogy egyenes legyen a haja és ebből adódóan csak a rövid haj legyen normális kinézetű a fején nem pedig egy szénakazal akkor nem látom benne a problémát. -.-

Én is tervezem hogy megnövesztem kicsit olyan 4-5 centisre és kivasalom hogy utánna valami normális frizurát is csinálhassak magamnak, mert már évek óta ugyan az. Rövid és kész.

2013. júl. 10. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!