Érdemes leszívatnom a fekete hajamat? Azt mondják a fekete cigós :S
Tessék? :O Akkor most én is menjek szívatni?
Na azt már nem! Én direkt festettem feketére, mert tetszik... Nekem nem a cigók jutnak róla eszembe, inkább a latin emberek.
Ne foglalkozz velük. Ha jól áll, és te nem látod magad olyannak a tükörben, akkor mindegy. Én sem néznék ki cigónak, meg nem is szeretem őket:P
Ha nagyon zavar, akkor kezdj vele valamit, de sok fekete hajú nőt láttam már, akiről még barnább bőr ellenére sem a cigányok jutottak eszembe. SŐt...:) Úgyhogy nyugi. Ahhoz kell egy arcberendezés is, tipikus cigós orr, stb...
Jaaj mi ez a plázapi*ák gyülekezete?
" cigós " .. mivan te kis parasztlány?
a fekete hajat hagyd meg apádnak .. nem csak a cigányoknak van fekete hajuk te fa*z.. egyépként tuti 10szer szebb az arcom mint neked meg itt mindannyiótoknak akik " cigós orr .. " meg ienek beszélnek! gratulálok .. amúgy tökmind1 hogy mienre fested be a hajad .. úgyis randa tejfölösképű kis ribiii vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!