Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Érdemes leszívatnom a fekete...

Érdemes leszívatnom a fekete hajamat? Azt mondják a fekete cigós :S

Figyelt kérdés
2009. okt. 16. 19:12
 1/9 anonim ***** válasza:
74%
Ha kreolos a bőrőd, akkor a szőkével még cigányosabban fogsz kinézni. Milyen színű a hajad, bőröd?
2009. okt. 16. 19:14
 2/9 anonim ***** válasza:

Tessék? :O Akkor most én is menjek szívatni?

Na azt már nem! Én direkt festettem feketére, mert tetszik... Nekem nem a cigók jutnak róla eszembe, inkább a latin emberek.

2009. okt. 16. 19:58
 3/9 A kérdező kommentje:
fehér a bőröm, csak kicsit sötétebb alapozót használok, igazából sötétbarna a hajam, de tetszik a fekete és azért festettem be, csak olyan hülyén néznek rám az emberek...
2009. okt. 16. 20:24
 4/9 anonim ***** válasza:
Ne érdekeljen, hogy mit gondolnak mások, ha te így jól érzed magad feketén. :)
2009. okt. 17. 11:08
 5/9 anonim ***** válasza:
nekem kreolos a bőröm,a hajam alapból gesztenyebarna és én is festetetem feketére.Még senki nem cigányozott le emiatt,de ha megtennék az sem érdekelne mert nagyon tetszik és jól áll.
2009. okt. 18. 22:35
 6/9 anonim ***** válasza:

Ne foglalkozz velük. Ha jól áll, és te nem látod magad olyannak a tükörben, akkor mindegy. Én sem néznék ki cigónak, meg nem is szeretem őket:P

Ha nagyon zavar, akkor kezdj vele valamit, de sok fekete hajú nőt láttam már, akiről még barnább bőr ellenére sem a cigányok jutottak eszembe. SŐt...:) Úgyhogy nyugi. Ahhoz kell egy arcberendezés is, tipikus cigós orr, stb...

2009. okt. 18. 22:38
 7/9 A kérdező kommentje:
mondjuk a legtöbb cigó amúgy is igénytelen, szóval tényleg kell hozzá olyan arcberendezés is, köszi a válaszokat
2009. okt. 18. 22:41
 8/9 anonim ***** válasza:
0%

Jaaj mi ez a plázapi*ák gyülekezete?

" cigós " .. mivan te kis parasztlány?

a fekete hajat hagyd meg apádnak .. nem csak a cigányoknak van fekete hajuk te fa*z.. egyépként tuti 10szer szebb az arcom mint neked meg itt mindannyiótoknak akik " cigós orr .. " meg ienek beszélnek! gratulálok .. amúgy tökmind1 hogy mienre fested be a hajad .. úgyis randa tejfölösképű kis ribiii vagy!

2010. júl. 3. 16:35
 9/9 anonim ***** válasza:
Utolsó válaszoló: Talán láttad már a kérdezőt?
2011. júl. 12. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!