Szerintetek divatos még az ombre haj?
nekem pár hónapja csinálta meg a húgom,fodrásznak tanul,biztam benne, jól nézz ki..osztálytársamnak is ő csinálta neki is jó lett :)
mostani fodrászokhoz kell menni,mert akik régebb óta benne vannak a szakmába nem tudják megcsinálni!
egyik ismerősömnek is elcseszték,mert fogalma se volt a fodrásznak pontosan hogy kell pedig már 10 éve fodrász az illető..
Szóval tényleg csak hozzá értő fodrászhoz menj és kérdezd meg előtte csinált e ilyet..
Szerintem rém gusztustalan az ombre haj. Olyan mintha, a lenőtt hajadat nem festetted volna hónapok óta, olcsó, igénytelen hatást kelt és ilyen lakótelepi lány kinézeted lesz.
Ráadásul az ombre csak azoknak áll jól, akiknek szép az arcuk. Mert a világosabb haj eltakarja az arc hibáit, míg a sötétebb haj kiemeli a hibákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!