A helyemben befestenétek a hajatokat?
Nagyon régóta gondolkodom a hajfestésen, de valahogy még nem sikerült rávennem magam.
Egyrészt mert a saját hajszínemmel is el vagyok, fodrász is mondta már, hogy milyen szép a hajszínem, többen mondták, hogy ilyenre akarják festeni, és azt is, hogy nagyon nehéz ilyen színt elérni. (hajfestékek meghatározásai alapján talán közép vagy sötétszőkének mondanám, de igazából pontosan nem is tudnám meghatárolni)
A másik, ami miatt bizonytalan vagyok, az az, hogy növesztem a hajam. Most kb derék és csípő között van a hossza, már valamennyivel jobban közelít a csípőmhöz, mint a derekamhoz. Nem szeretném, ha tönkretenné a festés.
Szőke szeretnék egyébként lenni. Gondoltam ombre-ra úgy, hogy a saját hajszínemtől indulna, akkor nem kellene az egésztől megválnom, de még így sem tudom.
Szerintetek?
(tudom, hogy hosszú lett, de köszi annak, aki elolvasta és válaszol)
Köszi a választ! :)
"és azt is, hogy nagyon nehéz ilyen színt elérni. (hajfestékek meghatározásai alapján talán közép vagy sötétszőkének mondanám, de igazából pontosan nem is tudnám meghatárolni) " --> ezt még a saját hajszínemre értettem, tehát közép-sötétszőke vagyok.
Sötét szőkéből szőkére nem kell annyira leszívni, így szerintem nem tenné annyira tönkre.. attól függ, mennyire világos szőkét szeretnél. Mindenképpen csináltasd profival, akinek biztos vagy a tudásában! Nekem olyan fodrász szőkítette először a hajam akinél akkor voltam először és leégetett belőle vagy 15 centit. Ezért mondom, hogy olyanhoz menj, akinél ismerős már volt festésen és elégedett volt, akkor nem lehet baj :)
Szerintem egyébként ne azért ne fesd be mert más olyan hajat szeretne mint amilyen neked van. Az a fontos, hogy *te* milyet szeretnél. Attól, hogy te megtartod az eredeti hajszíned, a többieknek nem lesz varázslatosan olyan haja, mint amilyet szeretnének :'D Ha te elégedett vagy a mostani hajszíneddel, hagyd, ha jobban szeretnéd a szőkét/ombrét/akármit, fesd be.
Hűű, az utolsó válasz igazán lelket öntött belém! :)
Igyekszem megfogadni a tanácsaid :)
Hát... Miért ne próbálhatnád ki? Szerintem is fesd be, csak tényleg megbízható fodrásszal. :)
Amúgy én is ebben a dilemmában vagyok, szintén mondták, hogy mennyire szép árnyalatú a hajam, és mennyire nehéz ilyen színt elérni. Szóval én se merem befesteni. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!