Ancsam24 kérdése:
Ricinus olajos kezeléstől tényleg nő a haj?
Figyelt kérdés
Ha lehet tapasztalatok alapján írjatok! És ha tényleg nő, akkor milyen gyorsan vagy mennyivel gyorsabban az átlagosnál?2013. júl. 3. 00:36
1/9 anonim válasza:
Nekem jóval meggyorsította, viszont hullott is tőle a hajam. Pont mint osztálytársamnak. Szóval csak óvatosan!
2/9 anonim válasza:
Nekem az volt hogy kipróbáltam, amikor bejött ez a ricinusmánia, erre csomókban hullott ki tőle a hajam, nagyon ijesztő volt, megfogtam és a kezemben maradt nagyon sok haj, elmentem vele orvoshoz, ő cseszett le hogy miért hiszek ilyen netes baromságoknak, terjesztik a hülyeségeket mindig. A ricinusnak semmiféle hatása nincs a hajnövekedésre, mivel ahhoz génmódosítást kéne végrehajtania, arra pedig nyilván nem képes egy olaj amit a fejedre kensz. Viszont szépen elzárja a pórusokat, akadályozza a hajhagymák normális működését. Szóval nem ajánlom.
3/9 anonim válasza:
Mondjuk azt azért kétlem, hogy nincs semmiféle hatása hajnövekedésre. Elég sok pozitív tapasztalatot olvastam (persze nem biztatni akarom a kérdezőt, mert nekem pl hullott tőle a hajam).
Nekem amúgy nagyon lassan nő a hajam, ettől meg látványosan elkezdett nőni. És mitől ha nem a ricinustól?
4/9 anonim válasza:
Nekem nem nőtt gyorsabban, igaz 2 hónapig se használtam, de elég is volt.. hajam nekem is nagyon hullott tőle. L/20
5/9 anonim válasza:
Nekem is nagyon hullott tőle a hajam, viszont szép fényes, ápolt lett tőle.
6/9 anonim válasza:
Volt aki belsőleg alkalmazta, a haja ugyan nem nőtt tőle, viszont a szorulása elmúlt...
7/9 anonim válasza:
Én csak jó véleménnyel vagyok róla. Nekem egyáltalán nem hullik tőle a hajam. Bő 3 hónapja használom, de egy 6 cm-t biztos, hogy nőtt azóta. És nem töredezett a vége, és még fényes is. De hát úgy látszik ez is egyénfüggő, mint minden más.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ. Én is használtam már kb. 3-4-szer, kicsit mintha nőtt volna a hajam, de lehet hogy csak a bizakodás láttatta velem. Nekem amúgy is nagyon hullik a hajam, szóval nem vettem észre hogy attól hullott volna.. :)
2013. júl. 8. 16:29
9/9 anonim válasza:
Én 2 hónapja használom, 9 cmt-t nőtt tőle a hajam, nagyon szép, selymes és fényes, és egyáltalán nem hullik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!