Hogy legyek újra barna?
Figyelt kérdés
Az van h feketére lett festve a hajam, már kb 3x lett újra festve.. tetszik meg azt mondják h jobban áll mint a világosbarna.. de én már kicsit unom. ezért újra barna szeretnék lenni.. ilyen ombrés, h az alja világosbarna, a teteje pedig sötét. De nem tudom h mit csináljak mert a feketét nagyon nehéz eltávolítani. :c2013. júl. 2. 13:37
1/3 anonim válasza:
Hát én mondjuk melírral kezdeném és akkor kb 1év múlva már egyszínbe kerülhetne a hajad, úgy hogy nem sérülne meg és nem égne le a vége.
Ha nem számít a hossza, akkor menj el fodrászhoz és kb 2-3 alkalom alatt ki tudja normális színűre szőkíteni és akkor lehet mondjuk fél év alatt ombrés a hajad
2/3 anonim válasza:
Enyémet kiszívta a nap, így megint barna. Amúgy, miért ne lehetne a feketét festeni? Én inkább hagynám ahogy van, mert mikor én szőkítettem, meg melíroztam egyszerűen kettétört a hajam pár helyen. Minden héten 2x 1 órára balzsamot kentem a fejemre és fél év alatt jött helyre. :S
Én nem ajánlanám...
24/N
3/3 anonim válasza:
A feketét festeni nem tudod, de szívatni igen. De mivel az drasztikus és kizárólag jó fodrásszal van rá esélyed, ezért én azt javaslom, hogy a nyarat szánd a hajad koptatására. Vegyél olcsó kamillás sampont, azzal mosd, az szívja minimálisan a színt. Napoztasd....talán őszre kopik annyira, hogy a fodrász ombret tudjon csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!