Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Sos! 3 napom van hogy barna...

Sos! 3 napom van hogy barna legyek, hogyan?

Figyelt kérdés
3 nap alatt szép barnának kéne lennem. szolárium kizárt napozni is max egy olyan 30 percet tudnék naponta mert allergiám van. Vettem Dove önbarnítós testápolót, azzal mondjuk kétszer is bekenhetem magam egy nap, vagy attól sárga leszek?? Aki használ ilyet az hogyan csinálja?
2012. jún. 20. 11:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Mindenképpen napozz, ha többet nem is 30 percet, az önbarníto nem olyan jo dolog, mert ha rosszul csinálod, akkor elég furcsán fogsz kinézni :D De kérdezz meg rola egy tapasztaltabb embert. Miért olyan fontos 3 nap alatt? Mert ha tovább fekszel a napon, 3 nap simán elég arra hogy barna légy. :)
2012. jún. 20. 11:25
 2/3 anonim ***** válasza:
Egyél répát, sütőtököt úgy tudom az elősegíti a barnulást.
2012. jún. 20. 13:39
 3/3 anonim válasza:
az önbarnítótól elég furán fogsz kinézni,azt garantálom.szép szép míg rendszeresen kenegeted (már ha nem lesz foltos mert nem tudod egyenletesen elkenni :S ) viszont mikor kopni kezd az baromi csúnya..:S személyes tapasztalat.
2012. jún. 20. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!