Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a szőrtelenítési módszerről?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

Valaki használta, használja ezeket a termékeket? Mennyire hatásosak? Milyen árban vannak? Azt nyújtják amit ígérnek? Nem okoznak semmi károsodást a bőrön, Teljesen biztonságosak? Köszönöm előre is a válaszokat!:))

2013. júl. 2. 13:36
 1/2 anonim ***** válasza:

Nekem van itthon IPL készülékem. Ez

[link]

A hónaljamn már nem nő szőr és a lábamon is csak a fele. Kb 2hetenként villantottam, és olyan 4-5hónapba telt ez az állapot.

A nagy teljesítményűek, amiket a szalonok használnak, gyorsabb eredményt hoznak. De én már ennek is örülök. Barna bőrön még lassabban megy a dolog. Szóval fehér bőr, fekete szőr a jó párosítás. Én ősszel kezdtem el, akkor úgyis gatyába járunk :) így nyárra már jó vagyok :)

2013. júl. 2. 13:50
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat!:) És drága egy ilyen készülék? Nem érzel valami mellélhatást? Bocsánat, hogy ilyeneket kérdezek, csak mindent szeretnék megtudni a termékről mielőtt beruházok rá.:)
2013. júl. 2. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!