A melírt lehet egyszeri alkalommal csináltatni?
Figyelt kérdés
Tehát, ha szerdán megyek melíroztatni, nem muszáj legközelebb is mennem? (mert én csak ki szeretném próbálni) Vagy hogy van ez?:/2013. júl. 2. 09:33
1/2 anonim válasza:
hát nekem egyszer volt, utána nem csináltattam újra :D nem olyan feltűnő a lenövés mint a festéknél, de mikor már tényleg nem volt szép, befestettem a hajam olyasmi színre mint a valódi hajszínem, azóta meg az egész melírozott-festett rész lenőtt. Semmi bajom nem lett tőle. :D
2/2 anonim válasza:
Egyszer nekem is volt,és utána eszembe se jutott mégegyszer megcsináltatni:D Nem volt egyáltalán feltünő a lenövés..
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!