Tessék, itt jobban látszik az arcom.:) de tudom, itt még halványabbnak tűnik a szemöldököm, nem ilyen élőben;)
jaj istenem..csak gondold át a dolgokat. befektetsz energiát rám..írod nekem folyamatosan a negatívat..
Itt biztos nem valamilyen féltékenység nevezetű dolog játszik be?:)
Csak tudod én főként azoknak az embereknek a véleményét szoktam elfogadni akik tudnak jobbat mutatni ;) Mert kritizálni én is tudok mindent. Néha olyan szívesen megnézném az ilyen embereket, hogy hogyan is néznek ki. A SZÉPSÉG MÚLANDÓ, DE A BELSŐ ÉRTÉKEID ÉLETED VÉGÉIG VELED MARADNAK.
"Az irigység negatív erő, romboló hatással van az emberre."
Köszönöm szépen:)
Ilyenkor úgy megszorul a szívem,hogy elképzelni se tudom..milyen rossz élete lehet..hiszen mégis csak egy "virsli szájú,csúnya arcú,elefánt orrú" lánnyal törődik :DDDDD
az várja,hogy adjak a véleményére? VÁRHATJA IS.jobb helyeken a barátok véleménye a fontos, nem az ilyen noname kis sunyi embereké;DD
akkor miert tetted fel a kerdest?
( istenem szanom az ilyen kerdezoket )
Azért tettem fel a kérdést,hogy őszinte véleményt kapjak...
de azért az ilyen rosszindulatú,kritizáló "csak a rosszat látom benned" válaszokra had reagáljak már.;)
Ésnnekd nincsenek barátaid? Akkor kérdezd azokat!
Ja és mutassak jobbat? Nézz körül! Nálad csak jobbakat latok nap mint nap te még a szúrnalak kategóriába se tartozol, szar geneket örököltél nem tehetsz róla de te tényleg nem látod??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!