Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek szép vagyok?...

Szerintetek szép vagyok? őszintén:/ (kép alul)

Figyelt kérdés

[link]

13/L

2013. júl. 1. 23:50
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
Tudsz még képet mutatni esetleg? Ahol jobban látszik az arcod? Egyébként nagy gond nincs, itt elég sok a fogyatékos. Mondjuk a szemöldököd tényleg halvány, de nem tudom élőben mennyire látszik.
2013. júl. 3. 00:30
 32/43 A kérdező kommentje:

Tessék, itt jobban látszik az arcom.:) de tudom, itt még halványabbnak tűnik a szemöldököm, nem ilyen élőben;)

[link]

2013. júl. 3. 11:29
 33/43 anonim ***** válasza:
0%
És a nagy orrod elefant orrlyukkal semi ilyen élőben? Meg a virsli szád?csúnya az arcod de ezt te is tudod nem??
2013. júl. 3. 11:39
 34/43 A kérdező kommentje:

jaj istenem..csak gondold át a dolgokat. befektetsz energiát rám..írod nekem folyamatosan a negatívat..

Itt biztos nem valamilyen féltékenység nevezetű dolog játszik be?:)

Csak tudod én főként azoknak az embereknek a véleményét szoktam elfogadni akik tudnak jobbat mutatni ;) Mert kritizálni én is tudok mindent. Néha olyan szívesen megnézném az ilyen embereket, hogy hogyan is néznek ki. A SZÉPSÉG MÚLANDÓ, DE A BELSŐ ÉRTÉKEID ÉLETED VÉGÉIG VELED MARADNAK.

"Az irigység negatív erő, romboló hatással van az emberre."

2013. júl. 3. 12:26
 35/43 anonim ***** válasza:
Szerintem szép vagy. Hajad nagyon tetszik. Egyébként ez a 46-os tényleg eléggé vicces. Nem lehet túl izgalmas élete, úgy látom..
2013. júl. 3. 12:31
 36/43 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen:)

Ilyenkor úgy megszorul a szívem,hogy elképzelni se tudom..milyen rossz élete lehet..hiszen mégis csak egy "virsli szájú,csúnya arcú,elefánt orrú" lánnyal törődik :DDDDD

az várja,hogy adjak a véleményére? VÁRHATJA IS.jobb helyeken a barátok véleménye a fontos, nem az ilyen noname kis sunyi embereké;DD

2013. júl. 3. 12:45
 37/43 anonim ***** válasza:
6%

akkor miert tetted fel a kerdest?

( istenem szanom az ilyen kerdezoket )

2013. júl. 3. 16:21
 38/43 A kérdező kommentje:

Azért tettem fel a kérdést,hogy őszinte véleményt kapjak...

de azért az ilyen rosszindulatú,kritizáló "csak a rosszat látom benned" válaszokra had reagáljak már.;)

2013. júl. 3. 19:14
 39/43 anonim válasza:
Fruzsiii???????
2013. júl. 4. 22:59
 40/43 anonim ***** válasza:

Ésnnekd nincsenek barátaid? Akkor kérdezd azokat!

Ja és mutassak jobbat? Nézz körül! Nálad csak jobbakat latok nap mint nap te még a szúrnalak kategóriába se tartozol, szar geneket örököltél nem tehetsz róla de te tényleg nem látod??

2013. júl. 5. 11:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!