21/43 anonim válasza:
Te tényleg ilyen hü...e vagy kérdező? Szerinted mi nem látjuk hogy ott van halovanyqn szőkén? Elég hülyén néz ki így is irhattuk volna ez igy egyértelmübb? Fessed be a száddal meg nem tudsz mit csinalni de az is gaz olyan mintha ki lenne forditva a szad mintha egy virsli lenne a pofadon. Neked ugy latszik nem lehet arnyaltan fogalmazni mert nem fogod fel!!!
22/43 A kérdező kommentje:
Na kezdenek a dolgok már a rosszindulat irányába fordulni..:s
2013. júl. 2. 12:14
23/43 anonim válasza:
Igen, az vagy. Természetes, szép lány vagy.
25/43 anonim válasza:
nekem nem tetszes, DE a szepseg relativ es ezt soha ne feledd!
Elmondom h nekem mi tetszik es mi nem.
NEM tetszik:
a szad,
az orrod vagy inkabb, hogy nagyobb meretu az orrlyukad
es a szemoldokod
Tetszik:
a hajad :D
stilusod, es amennyire latszik az alakod
26/43 anonim válasza:
nem tetszel. alig látszik a szemöldököd, nagy az orrod, pózolgatsz.
27/43 A kérdező kommentje:
Valaki leírja nekem JÓINDULATTAL ÉS ŐSZINTÉN , hogy mi a baj a számmal? ne így mosolyogjak,vagy mit tegyek? mert élőben nem volt még rá panasz, most meg gy csomó:o
2013. júl. 2. 14:00
28/43 anonim válasza:
Mindenkinek más az ízlése, szerintem pl. szépek a vastag ajkak, másokat meg virslire emlékezteti és nem jön be nekik. Azt viszont nem tudom miért kellett lepontozni, hogy használhatnál szemöldökceruzát (világosbarnát szőkéknek). Mióta használom sokkal jobban nézek ki, és a képeken is látszik, hogy van.
29/43 anonim válasza:
szerintem egyáltalán semmi baj nincs veled, ennél a kérdésnél sok a hü..lye;)
30/43 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)))
2013. júl. 2. 17:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!