Gyanta vs epilátor?
A kérdésem azokhoz szól, akik mind a két szőrtelenítési eljárást próbálták már.
Nektek is hatásosabb, tartósabb a gyanta eredménye? Epilátornál 4-5 nap után látom már, hogy nőnek a szálak és érzem, hogy szúr, viszont a gyantánál 1,5-2 hétig mindig sima. Mitől lehet ez?
Gyanta. De nem azért amiért neked.
Kozmetikusnál szoktam a lábam gyantáztatni és sokkal gyorsabban, fájdalom mentesebben meg van vele, mintha én csinálnám az epilátorral.
De a hónaljamat még mindig magam epillálom, de nem vettem volna észre, hogy hamarabb visszanő.
epilátor
nem fáj,gyorsan megvan és nem kell kozmetikushoz rohangálnom,az otthoni gyantázás viszont balesetveszélyes(egyik ismerősöm kapásból a bőrt is lerántotta magának)
Gyanta.
Egy kicsit nekem is feltűnt, hogy hamarabb visszanő epilálás után, de nem ez a fő indokom. Kozmetikusnál gyantáztatom, télen havonta, nyáron pedig amikor megvárom, hogy akkorára nőjön (ha nem, akkor epilálom) és sokkal gyorsabb, fájdalommentesebb, mert nem magamnak húzom át rajta kismilliószor az epilátort, hanem egyszerre, profin leszedik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!