1 hét alatt hány mm-t nő a lábon a szőr?
Figyelt kérdés
Vasárnap megyünk nyaralni és addigra szeretném legyantázni a lábam, viszont még csak 1-2 mm-esek és ezeket még nem tudom leszedni. Nőhet annyit hétvégéig, hogy le tudjam gyantával szedni, vagy maradnom kell az epilátornál?
Egyébként nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de nekem a gyanta sokkal tartósabb eredményt nyújt, mint az epilátor. Sokkal később kezd el nőni a szőröm, ha gyantázva van, pedig mind a kettő gyökerestül szedi ki. Ti nem tapasztaltatok ilyet?
Előre is köszönöm a válaszokat! :)
2013. júl. 1. 09:31
1/1 anonim válasza:
hát én borotválom a lábam meg is jártam vele ( most nagyon megvágtam a térdemnél :'( ) de addig szerintem kinő annyira, ha mégsem, akkor is le tudod epilálni, az lezsedi a nagyon kicsiket is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!