Borotván kívül mivel tudnám eltüntetni az arcszőrzetet hatásosan?
Figyelt kérdés
Borotvával nem lesz teljesen sima, meg gyorsan nő és mindennap kell borotválkozzak.2013. júl. 1. 14:57
1/2 anonim válasza:
Megpróbálhatod esetleg úgy, hogy növeszted egy hétig, majd legyantáztatod, de nekem ez nem vált be. Attól is függ, hol nő a szőröd. Én is minden nap borotválom, de ha nem kell mennem sehova, akkor növesztem és másnap csipesszel pár szálat ki tudok szedni.
Én mindig nivea krémmel alaposan bekenem utána, este pedig neugranormon kenőccsel, így nem lesz olyan száraz és annyira nem látszik, hogy borotválkozok.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi. :)
2013. júl. 3. 15:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!