Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen hajvasalót ajánlotok...

Milyen hajvasalót ajánlotok göndör haj kivasalására?

Figyelt kérdés
Ha tudjátok lécci írjátok le a beszerzési helyét, márkáját és árát is.

2013. júl. 1. 14:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem a remington vált be, de a Bellisima is jó, csak az is fontos, hogy állítható legyen, hogy milyen fokon szeretnéd vasalni a hajadat. Elég drágák a jó minőségűek 10 ezer alatt nem úszod meg! :)
2013. júl. 1. 14:12
 2/4 paradicsom31 ***** válasza:

Gyűrű göndör hajam van. Remington s6500. Tesco-ban megvásárolható, 15.000 volt. (De ugye használsz hajápolókat???????)

Egyébként egy nagyon szuper hajvasaló. Tartósan egyenes maradt tőle a hajam :)) Zuhany közben mindig összeugrik a párától, éjszaka meg szétfekszem. De ettől a vasalótól nem. Úgy kiegyenesítette a hajam, hogy másnap reggel épp csak egy kicsike hullám volt benne :) Nem volt kócos, nem akadt a fésű benne, semmi ilyen. Ráadásul össze se kellett fognom, szinte egyenes maradt :O Nagyon nagyon tudom ajánlani :) Egy ilyen masina kibírja, ha vigyázol rá, sokáig :))))

2013. aug. 17. 17:47
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen:) igen használok hajápolókat, csak nem tudom, hogy megfelelőek-e. Te milyeneket használsz?:)
2013. aug. 24. 18:34
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Most van ilyen újfajta hajvasaló,ami nagyon jól egyenesít és új technológiájával gátolják a hajbegöndörödését és tartósan egyenes marad a hajad. Megéri beruházni rá mert csupa jó dolgokat írnak róla

Remington S7200 Wet2straight Hajsimító

Ha nem tetszik van még egy amit szintén dicsérnek a göndör hajú lányok az a Remington S8510 Frizz Therapy Hajsimító ami meggátolja hogy pl párás időben visszagöndörödjön a haj,nagyon jól egyenesít és kb legközelebbi hajmosásig egyenes marad a haj.:)

Több árban is lehet venni az első

[link]

13tól 14ig szállítással

a második 14ezertől 16ig szállítással

[link]

Remélem tudtam segíteni:)

2013. nov. 7. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!