Lehet hogy buta kérdés, de a göndör hajat hogy vágják? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Be van göndörítve a hajam és először megyek így vágatni. De ugye mikor vágja, közben fésüli... De ha csak ki van fésülve és úgy megszárítva, akkor borzalmasan néz ki, mint egy szénakazal, mert ugye nem lesz egyenes, de nem áll össze szép loknikba se. Mondjuk én kivasaltatom a vágás után, de amúgy ezt hogy csinálják?2013. júl. 1. 12:30
1/3 anonim válasza:
Ha jól értem akkor nekem erre az a válaszom, hogy ha vizes a hajad akkor gondolom nem göndör. Vizesen vágja le és utána szárítja be.
2/3 anonim válasza:
a nagyon göndör hajat mindig szárazon kell vágni, hiszen így látni mennyit ugrik vissza :) egy jó fodrász ezt tudja :D
3/3 A kérdező kommentje:
Dauerolva van, szóval nem kell beszárítani. Nem olyan nagyon göndör, már inkább hullámos, de nem néz ki jól kifésülve.
2013. júl. 1. 13:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!