Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Feleségek ti renszeresen...

Feleségek ti renszeresen szörtelenitetek vagy hanAgoljatok és milyen sürün fürdötök?

Figyelt kérdés
2013. jún. 29. 23:34
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
58%

10-es! Hogy lehet a hónaljszaggal dicsekedni?

Kérdező! Te ilyen helyesírással tényleg komoly válaszokat vársz?

2013. jún. 30. 00:19
 12/21 anonim ***** válasza:
89%
Láb és hónalj egy héten egyszer epillálva, alsóbb régiók 1-2 hetente, de borotvával. Epillálni is próbáltam már, de ordítottam a fájdalomtól, és csurom vér lett az egész bőrőm, így 3-4 kísérlet után visszatértem a borotvához. Ezt sem nagyon szeretem, mert nagyon szúr, ég, fáj, mikor kezd nőni a szőr borotválás után.
2013. jún. 30. 07:11
 13/21 anonim ***** válasza:
95%
Ez megint a magát csodabogárnak nevező hónaljkutyás... De fejlődik, eddig csak nem borotválta a hónalját, most már hangolja is :DD
2013. jún. 30. 07:45
 14/21 anonim ***** válasza:

Minden nap fürdök....jóóó 1-1 nap időnként kihagyom, természetesen rggel pótolom, és mindezt nem a gatyarohasztó megegben teszem (alsófertályat pedig minden wczés után langyos vízzel mosok)

Szőrtelenítés

Havonta, mivel gyantázok, hóközben pedig igazítok borotvával (alul a nagyajakamat nem bírom gyantázni, és ott) "leszállópálya" fazonom van, így annak a hosszát is ekkor igazítom...

Amikor nem éltem párkapcsolatban,és borotvát használtam, akkor hetente igazította,, ha párkapcsolatban, akkor 2 naponta.....

2013. jún. 30. 07:45
 15/21 anonim ***** válasza:

Fürdés: minden nap

Szőrtelenítés: láb, hónalj: 2 naponta, egyéb: epilálom, tehát 3 hetente

Nem zavar téged, hogy szőrös vagy? Meg hogy büdös? Bár ha találsz így pasit, akkor pont egymáshoz illetek.

2013. jún. 30. 08:16
 16/21 anonim ***** válasza:

fürdés minden nap szappannal

van h 2-3x is ha nagy a meleg de akkor inkább csak vízzel hűsítem magam

szőrtelenítés - hát igény szerint - ha olyan helyre megyünk akkor előtte mindenképpen - amúgy mikor kicsit megnő de eléggé kaotikusan szedem le

2013. jún. 30. 08:26
 17/21 anonim ***** válasza:

A lábon, hónaljon kb 2 hetente szedem..télen-nyáron egyaránt, kivéve nyáron ha strandra megyek például...akkor nyilván előbb lekapom.

Az intim részen csak rövidre nyírom. Eleve alig van ott szőröm...amikor lenyírom, látványra olyan, mintha nem is lenne rajta semmi... Viszont nekem így sokkal-sokkal kényelmesebb, mintha taj csupasz lenne..

Fürdeni naponta 1-2x alkalommal szoktam. 28/nő

2013. jún. 30. 09:14
 18/21 A kérdező kommentje:
Nem vagyok büdös. A szőr sem zavar sőt csak azért szokta. Leszedni a honaljam nehogy megszoljanak ha latni. De már úgy vagyok vele a strandon sem erdekel ha kicsit kilatszik a punciszőróm a bikiniből. Fél- fél centire latszik csak ki most csak azert nem fogom leszedni akinek nem tetszik ne nézzen oda. Tavaly nyáron mindig leszedtem de minek
2013. jún. 30. 10:12
 19/21 anonim ***** válasza:
94%
Nekem ez már az igénytelen és undorító kategória
2013. jún. 30. 10:23
 20/21 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy már megszoktad az izzadtság és punciszagot, azért nem érzed. Ha wc-zel, annak azért nyoma, így szaga is van.

Ha van pasid, becsüld meg jól.

2013. jún. 30. 11:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!