Feleségek ti renszeresen szörtelenitetek vagy hanAgoljatok és milyen sürün fürdötök?
10-es! Hogy lehet a hónaljszaggal dicsekedni?
Kérdező! Te ilyen helyesírással tényleg komoly válaszokat vársz?
Minden nap fürdök....jóóó 1-1 nap időnként kihagyom, természetesen rggel pótolom, és mindezt nem a gatyarohasztó megegben teszem (alsófertályat pedig minden wczés után langyos vízzel mosok)
Szőrtelenítés
Havonta, mivel gyantázok, hóközben pedig igazítok borotvával (alul a nagyajakamat nem bírom gyantázni, és ott) "leszállópálya" fazonom van, így annak a hosszát is ekkor igazítom...
Amikor nem éltem párkapcsolatban,és borotvát használtam, akkor hetente igazította,, ha párkapcsolatban, akkor 2 naponta.....
Fürdés: minden nap
Szőrtelenítés: láb, hónalj: 2 naponta, egyéb: epilálom, tehát 3 hetente
Nem zavar téged, hogy szőrös vagy? Meg hogy büdös? Bár ha találsz így pasit, akkor pont egymáshoz illetek.
fürdés minden nap szappannal
van h 2-3x is ha nagy a meleg de akkor inkább csak vízzel hűsítem magam
szőrtelenítés - hát igény szerint - ha olyan helyre megyünk akkor előtte mindenképpen - amúgy mikor kicsit megnő de eléggé kaotikusan szedem le
A lábon, hónaljon kb 2 hetente szedem..télen-nyáron egyaránt, kivéve nyáron ha strandra megyek például...akkor nyilván előbb lekapom.
Az intim részen csak rövidre nyírom. Eleve alig van ott szőröm...amikor lenyírom, látványra olyan, mintha nem is lenne rajta semmi... Viszont nekem így sokkal-sokkal kényelmesebb, mintha taj csupasz lenne..
Fürdeni naponta 1-2x alkalommal szoktam. 28/nő
Lehet, hogy már megszoktad az izzadtság és punciszagot, azért nem érzed. Ha wc-zel, annak azért nyoma, így szaga is van.
Ha van pasid, becsüld meg jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!