Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Be akarom hennáztatni a...

Reny1996 kérdése:

Be akarom hennáztatni a hajamat. A hajam sötétbarna. és világos vöröset akarok a hajamból. Kb. olyan vöröset, mint amit linkeltem. Milyen hennát vegyek? És milyen milyen arányokkal vigyem fel a hajamra?

Figyelt kérdés
[link] ilyen vöröset szeretnék :))

2013. jún. 26. 10:28
 1/3 anonim ***** válasza:

Ezzel van pár probléma.

Egyrészt, ez messze nem világos vörös. Na jó, ez igazából lényegtelen. :D

Másrészt pedig a sötétbarna hajadon maximum annyi látszik majd, hogy ha nap éri, kicsit vöröses fénye lesz. Ehhez inkább keress fel egy fodrászt, és festékkel megoldja, de ha tényleg sötétbarna a hajad, valószínűleg csak festéssel se lesz ilyen.

2013. jún. 26. 13:13
 2/3 anonim ***** válasza:

Hennával sem sötétíteni sem világosítani nem lehet a hajat. A színmélysége mindenképpen marad, az alap hajszínedtől függ, hogy végül is csak vöröses fényt kap e, vagy ilyen rézvörös lesz e. Ha szőke lennél, akkor rézvörös lehetne az eredményt, de az esetedben - ahogy az előző is leírta - inkább csak vörös fénye lesz.

https://www.youtube.com/watch?v=vn6EYmTCD7Y

Kb, mint neki. Mélyíteni, sötétíteni lehet a színt indigó meg mi egyéb hozzáadásával, illetőleg elméletileg cassiával, kurkumával, kamillával lehet élénkíteni, de én próbáltam és ilyen csúnya rozsdavörös lett az eredmény. Nem volt szép.

2013. jún. 26. 14:13
 3/3 anonim ***** válasza:
Én hennázom a hajam, és kb ilyan színe van. Eredetileg világosabb barnás vöröses vagyok, szőke csíkok is vannak benne (természetes), kicsi koromban voltam teljesen szőke is. Az előttem lévő tökéletesen leírta.
2013. jún. 26. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!