Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Zöld szemszínhez illik a...

Zöld szemszínhez illik a sötétbarna haj, vagy inkább valami világosabb hajszín?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 5. 22:54
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon illik :)
2013. ápr. 5. 22:58
 2/7 anonim ***** válasza:
Illik, a legtöbb zöld szemű embernek sötétbarna a természetes hajszíne.
2013. ápr. 5. 22:59
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem szemszín kérdése, hogy kinek milyen hajszín áll jól.
2013. ápr. 5. 23:08
 4/7 anonim válasza:
Attól függ milyen zöldre gondolsz. A sötét zöldhöz minden fajta barna jól áll szerintem, de a világoshoz csak a sötétebb árnyalatú barnák. De igazából a szemszín annyira nem befolyásolja azt, hogy kinek miyen hajszín áll jól.
2013. ápr. 5. 23:21
 5/7 anonim ***** válasza:
Persze hogy illik nekem is zöld szemem van és sötétbarna hajam és nagyon jól áll. (Egyébként az eredetim sötétszőke,de a sötétbarna sokkal jobban kiemeli.)
2013. ápr. 5. 23:27
 6/7 anonim ***** válasza:
zöld szemü csaj vagyok és szöke..sokan mondják h jól áll! :)
2013. ápr. 6. 15:35
 7/7 kkopcsa válasza:
Attól függ. Ha sötétzöld, akkor jó a sötétbarna haj, ha világosabb, vagy a kettő között van akkor inkább szőke, illetve világosabb színű haj illik hozzád. De az arcod kinézete is számít, úgyhogy attól függ. Csekkolj a google-ből képeket a rád hasonlító emberekről. Úgy jobban tudsz dönteni.
2013. ápr. 7. 00:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!