Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mival szőrtelenítsek?

Mival szőrtelenítsek?

Figyelt kérdés
jövő héten megyek táborba,és nem szeretnék szőrösen odamenni.az a gáz ha borotválom másnap már borostás,ha gyantázok kipattog a bőröm,ha epilátorozok 2 napra rá borostásodni kezd...és nem tudom h mit csináljak,szerintetek?15/l

2013. jún. 25. 14:47
 1/5 anonim ***** válasza:
Mivel minden lehetőséget kizártál,maradj szőrös!
2013. jún. 25. 14:54
 2/5 anonim válasza:
vidd el a borotvát
2013. jún. 25. 15:24
 3/5 anonim válasza:
Ömm..Maradt még a szőrtelenítőkrém ?
2013. jún. 25. 22:39
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is jövő héten megyek táborba! :)

A borotva nem a legjobb megoldás, mert hamar borostás leszel és az borzasztó kellemetlen és szúr. Sűrgős esetre vidd el a borotvát! Én kb. 4 évig csak borotváltam, de elkezdtem az idén gyantázni itthon. Kicsit drága így is, de a bajom az volt vele, hogy meg kell várni vele, hogy megnőjön kb. 1-2 cm-re. A fájdalom vele kibírható és a piros pöttyök is elmúltak másnapra. Aztán most nyárra vettem egy epilátort! 13.000 volt (nagyon semmi extra nincs hozzá) így egyben kicsit sok, de behozza az árát! Hát elég fájdalmas a combomon,de a lábon, karon, hónaljon alig fáj. Amúgy én se leszek teljesen sima és szőrbenövéseim lettek tőle, de ez testradírral, testápolóval javul. És ha fáj az azt jelenti, hogy gyökerestül kitépi. (lehet a tiéd nem és azért leszel borostás) Én ma epiláltam és még hétvégén leszedem ami kinő addig, meg elviszem az epilátort is. A szőrtelenítő krémet is kipróbáltam, de alig szed le valamit, büdös és egy csúnya kiütésszerű lett tőle a lábamon. Úgyhogy egy teljes tubusom van és nem tudok vele mit csinálni, szerintem ne vegyél ilyet. Ha elmúlnak a szőrbenövéseim, akkor kitartok az epilátornál. Nekem nagyon dús, barna hajam van és sajnos a szőröm is ilyen, de már sokat ritkult.

Hát egy kicsit hosszú lett, de remélem tudtam segíteni! :)

16/L

2013. jún. 27. 15:02
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi :))
2013. jún. 27. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!