Hogyan szőrtelenítsek?
Figyelt kérdés
Sokáig borotváltam magam, így most mindenhol nagyon megerősödött a szőröm, ezért szeretnék áttérni a gyantára. Először egyébként szőrtelenítő krémet vettem, de egyrészt azt nem mindenhol lehet használni, másrészt nem szedi le olyan szépen. Megpróbáltam itthon cukorgyantát csinálni, de sose jött össze. Egyszer nem főztem elég sokáig, egyszer meg pont hogy túl sokáig, aztán mikor jónak tűnt akkor nem igazán szedte le a szőrt. Ezt feladtam inkább, vettem a boltba patronos cukorgyantát, de az sem igazán szedte le a szőrt. Sokat leszedett, de nagyon sok rajtam maradt. Kipróbáltam a hideggyantát, de az sem szedte le. A kozmetikus lenne a legjobb megoldás, ő biztos szépen leszedné, de az a baj, hogy én nagyon szégyenlős vagyok, főleg hogy kicsit kövér is vagyok. Arra még rávettem magam, hogy a lábam, a bikinivonalon meg a hónaljamon a kozmetikus gyantázzon, bár még nem voltam, jövőhéten szeretnék menni. Remélhetőleg nem gondolom meg magam addig, tényleg nagyon nehezen jutottam erre a döntésre. Viszont szeretném leszőrteleníteni a szeméremdombom meg a fenekem is, de ezzel nem merek kozmetikushoz menni. Szégyenlős is vagyok, meg a fájdalomtól is eléggé tartok, bár talán azt még kibírnám valahogy. Ti mit csinálnátok a helyemben? Hogy szőrtelenítsek? Egyébként még sosem jártam kozmetikusnál. 16/L2013. ápr. 28. 12:19
1/4 anonim válasza:
A patronos cukorgyanta és a hideggyanta az amik pont nem jók semmire.
Partonosból azok a színes fajták jók, rózsaszín meg mindenféle van belőle, olcsó is, és leszedi a szőrt rendesen. Most nem jut eszembe a márkája. Ennél is van mondjuk jobb, azok a tégelyes meg egyéb forma meleg gyanták, amit spatulával kell felkenni, ez fix hogy minden szőrt kiszed.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor holnap veszek egy tégelyes gyantát. Alapból is azon vacilláltam a boltban, hogy azt vegyek, vagy cukorgyantát, de mivel mindenhol azt olvastam, hogy a cukorgyanta a legjobb, ezt vettem. Ha meg az sem lesz jó, marad a kozmetikus. Csak ha kozmetikushoz megyek, nem tudom mi lesz az intim területekkel..
2013. ápr. 28. 13:14
3/4 anonim válasza:
Az intim területet is megcsinálja a kozmetikus.
4/4 A kérdező kommentje:
Tudom hogy megcsinálná, de mint írtam, arra nem nagyon tudom rászánni magam, hogy azt is ő csinálja.
2013. ápr. 28. 14:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!