Mennyire káros a hajfestés?
Figyelt kérdés
sziasztok:) 17 L vagyok, régen 13 éves koromban volt melírozva a hajam, sötét szőkés-barna hajam van és kék szemem, de olyan semmilyen színű a hajam..
egy éve befestettem szőkére, és irtóan jól állt, imádtam! (nem hidrogén szőke). Most már van rendesen egy bő 10 centis lenövésem, kicsit ombrésnak hat a hajam. Nagyon szeretném majd tél fele újra befesteni, de félek tőle, hogy tönkre fog menni a hajam.. milyen károsodást okozhat? Uncsim szívtja a haját vagy úgy szőkíti, és nagyon vékony már a haja, régen dúsabb volt a haja, és nekem is dús. de neki hidrogén szőke
citromot meg kamillát ne mondjatok az annyit nem világosít
köszi:)
2013. jún. 25. 12:42
1/2 anonim válasza:
Jó drága hajfestéket válassz, mellette használj hajápolót is.
2/2 anonim válasza:
a drága nem jelenti azt, hogy jó is! sokan az olcsó, 1-2ezres fodrászkellékesre esküsznek, míg mondjuk egy 2-3 ezres hajfesték szarrá roncsolja a fejüket. én mondjuk drogériásat használok, garniert, csak sötétben. nekem ez vált be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!