Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Extrém színű hajszínezőből...

Extrém színű hajszínezőből melyik márka alegjobb?

Figyelt kérdés

Olvastam hogy a Crazy Colors és a Manic Panic jók...

Valakinek valami vélemény?:))) aki használt is már valamilyen hajszínezőt??

amúgy én kék haszínezőt szeretnék venni,e de nem tudom hogy a crazy color mennyire jó:)(sötétbarna hajam van, és úgyszeretném hogy a hajam alja legyen világoskék.nem ombres!!)

köszi

2013. jún. 21. 22:53
 1/6 anonim ***** válasza:

Én Directions-t használok a felnyírt hajamra, Atlantic blue-t. Nem kopik nagyon durván, de jobban mint az előző (Pink Alfparf Jean's color, azt ajánlanám). Elég finnyás vagyok, és mivel élénk a hajam, idegesít ha egy kicsit is fakul.

Youtube-on egy lány a Manic Panicot ajánlotta, talán a Crazy Colorst is említette, hogy jó, de abban nem vagyok biztos.

Egyébként nekem kb- egy évig volt olyan a hajam, mint amit leírtál, vörös volt, aztán élénkpiros, nagyon nagyon imádtam!

Ha valamit kihagytam, vagy nem érthető, akkor írj nyugodtan :)

15/L

2013. jún. 21. 23:46
 2/6 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, hozzátenném, amit az említett lány is mondott, hogy ez csak az a termék, amit ő használ (és látszólag be is vált neki), és emberenként változik az elégedettség, hogy mennyire fakul, stb.
2013. jún. 21. 23:48
 3/6 anonim ***** válasza:

Ó, én ugyanilyet szeretnék, csak lilára..

Én ezekről hallottam, hogy jó:

[link]

Bocsi, hogy nem a kérdésre válaszolok, de nem tudjátok, hogy ez a sötétebb hajat is megfogná-e?

2013. jún. 22. 00:34
 4/6 anonim ***** válasza:

Ezek csak színezők, szőke hajra valók, sötét hajon nem fog meglátszani sem. Előtte le kell szívatni.

Directions az egyik legjobb szerintem.

2013. jún. 22. 00:59
 5/6 anonim ***** válasza:

1-2. vagyok

Nem próbáltam még, de nem hiszem, hogy sötét hajat megfogná láthatóan.

Élénk színre ki kell szívni, ha nincs nagyon szőke hajad :/ Mondjuk erről fodrász biztos okosabbakat tudna mondani :)

2013. jún. 22. 01:11
 6/6 anonim válasza:
Nekem most hajam alján kék a hajam, pont olyan amit te szeretnél. Én crazy colors használtam , könnyű kezelni , de nem egyenletesen fogta be a hajam. De ez csak közelről látszik. Mivel barna hajad van előtte feltétlen szivasd le szőkére mert nem fogja megfogni. Egy tincsemen kipróbáltuk valami mixton vagy mix tourn( már nem emlékszem) de az rendesen befogta, bár hallottam hogy valakinek befeketeted.
2013. jún. 28. 00:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!