Extrém színű hajszínezőből melyik márka alegjobb?
Olvastam hogy a Crazy Colors és a Manic Panic jók...
Valakinek valami vélemény?:))) aki használt is már valamilyen hajszínezőt??
amúgy én kék haszínezőt szeretnék venni,e de nem tudom hogy a crazy color mennyire jó:)(sötétbarna hajam van, és úgyszeretném hogy a hajam alja legyen világoskék.nem ombres!!)
köszi
Én Directions-t használok a felnyírt hajamra, Atlantic blue-t. Nem kopik nagyon durván, de jobban mint az előző (Pink Alfparf Jean's color, azt ajánlanám). Elég finnyás vagyok, és mivel élénk a hajam, idegesít ha egy kicsit is fakul.
Youtube-on egy lány a Manic Panicot ajánlotta, talán a Crazy Colorst is említette, hogy jó, de abban nem vagyok biztos.
Egyébként nekem kb- egy évig volt olyan a hajam, mint amit leírtál, vörös volt, aztán élénkpiros, nagyon nagyon imádtam!
Ha valamit kihagytam, vagy nem érthető, akkor írj nyugodtan :)
15/L
Ó, én ugyanilyet szeretnék, csak lilára..
Én ezekről hallottam, hogy jó:
Bocsi, hogy nem a kérdésre válaszolok, de nem tudjátok, hogy ez a sötétebb hajat is megfogná-e?
Ezek csak színezők, szőke hajra valók, sötét hajon nem fog meglátszani sem. Előtte le kell szívatni.
Directions az egyik legjobb szerintem.
1-2. vagyok
Nem próbáltam még, de nem hiszem, hogy sötét hajat megfogná láthatóan.
Élénk színre ki kell szívni, ha nincs nagyon szőke hajad :/ Mondjuk erről fodrász biztos okosabbakat tudna mondani :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!