Narancsbőr és pattanás?
Figyelt kérdés
Viszonylag vékony vagyok (166cm/53kg) ennek ellenére évek óta narancsbőrös a fenekem. Eleinte mindenfélével próbálkoztam, de abbahagytam, mert nem láttam javulást. Nem eszek olyan nagyon egészségesen, mert nem tartom be az arányokat, hogy miből mennyit mikor szabad enni, de sok zsírosat, csokit, fűszereseket, alkoholt, ilyesmit nem veszek magamhoz. Nem is olyan rég arra lettem figyelmes, hogy bal oldalon (de csak ott) pattanás szerű fájó pontok alakultak ki a bőrömön. (rémes, hogy narancsbőrös és még pattanásos is :S ) Kérlek segítsetek mit tehetnék???2013. jún. 21. 06:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!