Hogyan, mivel lehet világosítani a festett középbarna hajat? Valami kíméletes szer?
Nos, ha az eredeti hajszínedet szeretnéd, vannak olyan samponok, amik leszedik a festéket. A világosításhoz általában szőkítőport használnak, de nekem például világosabb hajfestékkel lett újrafestve és úgy jó volt.
Azt tudom még mondani, hogy a hidrogén töménysége is számottevő, hogy milyen koncentrációban adják a festékhez.
Ne csüggedj, barátnőm is járt már így, mindez hajtípusfüggő.
A vékonyszálú hajnál a festés és a színleszívás jobban megy, a dús, vastagszálú hajak viszont általában elég érdekes színeket produkálnak festéskor. Tapasztalat, én is az utóbbiba tartozom, és a középbarnából nekem sötétbarna lett, vöröses beütéssel. XD
Én a napokban akartam befesteni a világos barna hajam sima barnára és fekete lettem.Az oka Loreal Excell 10!!SOHA SEMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT!!!!!!!!!
Elmentem a fodrászomhoz és amikor mondtam mi történt,csak annyit mondott nem te vagy az egyetlen,mindenki sorra megy hozzá,h rakja rendbe a haját.
És az a jó,h nem hidrogénnel esett neki,hanem egy speciális szert használt,ami kiméletesen roncsolás nélkül tüntette el először a mesterséges pigmentet.Az leszedte a feketeséget és vissza jött aze eredeti hajszínem,majd befestettük olyanra,amit szerettem volna.Tényleg csak ajánlani tudom őt,mert nem egyszer mentette meg a hajam!!!Haa érdekel valakit szívesen megadom a számát!Amúgy budapesti!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!