A hajam egy hete lett befestve tartós vörösre, és minden mosáskor jön belőle ki szín. Mit csináljak? Többi lent
Figyelt kérdés
Most strandolni mennék,de félek,hogy a Dunavízben is engedni fog a szín,és mivel vörös én meg lány vagyok,ciki lenne...mit csináljak??2013. jún. 20. 19:35
11/19 A kérdező kommentje:
Kimoshatót szerettem volna venni,bejártuk a boltokat,de sehol se volt,csak szőke v barna....ezért az utolsó boltba,ahol még árultak festéket,megvettük... :/
2013. jún. 20. 20:37
12/19 anonim válasza:
A kimosható pontosan ugyanígy kopik szóval ugyanott tartasz :/
13/19 anonim válasza:
Dobozos hajfestéktől ne várj sokat. Fest be normális hajfestékkel és szigorúan COLOR színvédő samponnal moss hajat. Csak azok a samponok zárják le kémiai behatás után a hajszerkezetet. Ha nyitva marad, minden festék "kifolyik" a hajból.
14/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm :))))
2013. jún. 20. 20:57
15/19 A kérdező kommentje:
És holnap akkor hogy mehetek strandolni?
2013. jún. 20. 20:57
16/19 anonim válasza:
Egyáltalán nem fog látszani a vízben. Ha mégis akkor kicsavarod és összefogod:D
17/19 anonim válasza:
szerintem minden vörös ilyen. majd idő elmúlásával kicsit kevesebb lesz.
18/19 anonim válasza:
Na strandpróba volt? Vettél color sampont...a jó minőségű vörös festék + minőségi color sampon megáll a helyén:)
19/19 anonim válasza:
Nekem több éve vörös a hajam, és minden egyes mosással jön ki belőle a szín. Ne hallgass a színvédő cuccokat javaslókra, én is használtam színvédő sampont, balzsamot, pakolást, elég flancosakat, és ettől függetlenül ugyanúgy jött belőle a szín; ergo nem sokat érnek. A vörös festék ilyen, ebben vannak a legélénkebb színpigmentek, és víz hatására lazulnak, kimosódnak. Ezért van hogy könnyen kopik. Az első festés után jön a legtöbb szín, aztán az idő elteltével kevesebb. Attól még persze tartós, de pár hét múlva veszít az élénkségből. A strandon pedig ne aggódj, nem lesz ez feltűnő, sok a víz, a festék pedig minimális, illetve nem olyan kristálytiszta a víz, mint a fehér kádban a csapvíz. Nem fog látszani, tapasztalat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!