A fejboromon nagyon szaraz, durva borreteg van. Nem tudok vele mit kezdeni, mar sokfele orvossagot is szedtem amit a bororvos irt fel. Valami hazi keszitmeny vagy esetleg uzletben kaphato olaj van erre?
Figyelt kérdés
Nagyon csunyan korpas, vagyis annak tunik, de amikor hajat mosok akkor szinte magatol vallik le a fejboromrol. Amikor meg megszarad akkor csunyan mutat a fekete hosszu hajamon.Mar nagyon szegyenlem.Gyors segitseget kerek.2009. okt. 12. 13:46
1/2 anonim válasza:
A kénes sampont próbáltad már?
Azt hiszem, gyógyszertárban kapható. Ez szerintem a szaruréteg túlzott megvastagodása, amit hámoldó anyagokkal lehet(ne) kezelni helyileg. A kén ilyen tulajdonsággal rendelkezik, ezért javasoltam. Elég gáz, hogy a bőrgyógyászok a legtöbb esetben haszontalannak bizonyulnak...
2/2 anonim válasza:
lehet hogy pikkely sömör. nekem is volt elmentem bőrgyógyászhoz adott egy krémet amit felkensz aztán hajmosásnál leszedi ezt a réteget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!